Viața în pantofii mei (1)

Viața în pantofii mei – Elisabeth Mittelstädt, Editura Scriptum, Oradea, 2012, 304 p.

Elisabeth Mittelstädt s-a născut în 1946, într-o familie de maghiari din fosta Iugoslavie, fiind cea de-a treia fiică din cele șapte ale familiei.

Împreună cu soțul ei, Ditmar, cu care s-a căsătorit în 1972, a fondat Lydia, revistă creștină pentru femei, publicată în prezent în trei limbi: germană, maghiară și română. Din 1986, când a avut loc lansarea primului număr în limba germană, peste 7,7 milioane de exemplare au fost distribuite cititoarelor nerăbdătoare din peste 100 de țări. În Ungaria și România s‑au distribuit peste un milion de exemplare.

Pentru aportul său în folosul femeilor creștine a fost inclusă în Who’s Who in the World și recunoscută de Centrul Biografic Internațional din Cambridge ca una dintre „Persoanele de seamă ale secolului XX”. În 2001 a fost numită „Femeia Internațională a Anului” pentru contribuția sa în domeniul publicațiilor creștine adresate femeilor. Pasiunea și scopul ei de-o viață este să-i ajute pe ceilalți să-și învingă dificultățile și să trăiască o viață împlinită – de fapt, o viață mult mai măreață decât ar fi visat vreodată.

“Viața este uneori grea și ajung să mă împotmolesc în noroi. În alte momente, pot fi “surprinsă de bucurie”, așa cum i s-a întâmplat prestigioslui autor C.S. Lewis, descoperind că picioarele mele abia dacă mai ating pământul.

Viața în pantofii mei este o poveste despre vremurile în care Dumnezeu mi-a deschis uși care mi se păreau imposibil de urnit. Despre momentele în care am fost rănită, am trecut prin dureri de nedescris și nu am putut face altceva decât să Îl strig pe Dumnezeu, apelând la harul și mila Lui. Este o poveste despre momentele în care Dumnezeu m-a întâlnit în ceasul celei mai adânci nevoi… și mi-a arătat calea spre împlinirea celor mai mărețe visuri ale mele și dincolo de ele.” (p. 14)

Publicitate

Un răspuns to “Viața în pantofii mei (1)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: