Viața în pantofii mei (6)

Viața în pantofii mei – Elisabeth Mittelstädt, Editura Scriptum, Oradea, 2012, 304 p.

“…am înființat editura independentă Lydia. Aveam doar o mie de mărci (cam șase dute de dolari americani), pe care i-am economisit di cumpărăturile zilnice. Am început să strâng povestiri inspiraționale pe care le-am auzit sau le-am citit și care au constituit o binecuvântare pentru mine. Am citit și analizat alte revite pentru a înțelege ce le face să fie atractive din punct de vedere al aspectului și conținutului. Cred că înclinațiile mele din copilărie spre modă și spre scrierea povestirilor (în praful de pe stradă sau în zăpadă) îmi erau de mare ajutor acum. Cât de uimitor a fost să văd aceste două visuri din copilărie contopite și devenind folositoare pentru Lydia!

Deseori am fost întrebați de ce am ales numele Lydia. În Germania, în mod obișnuit, revistele pentru femei au ca titluri diverse nume de femei (de ex. Brigitte, Petra, Lisa etc.). Și eu am alcătuit o listă destul de lungă cu posibile titluri, însă nu mi-a fost greu să decid. În cartea Faptele apostolilor, în capitolul 16, citim că Lidia a fost prima creștină din Europa. Valorile ei se potriveau perfect cu conceptul nostru pentru revistă – o inimă deschisă pentru Cuvânt, o casă deschisă pentru cei nevoiași și o mână deschisă pentru a răspândi Vestea bună.” (p. 186-187)

Publicitate

2 răspunsuri to “Viața în pantofii mei (6)”

  1. Konami15 Says:

    f.frumoasa si de folos femeilor,citesc revista Lydia de la prima aparitie si am dat-o si altor femei.M-a ajutat cu multe articole citite in revista.Dumnezeu sa va binecuvinteze ! si cat mai multe numere

  2. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: