Viața în pantofii mei (9)

Viața în pantofii mei – Elisabeth Mittelstädt, Editura Scriptum, Oradea, 2012, 304 p.

“Femei creștine din alte țări europene au văzut câteva numere ale revistei Lydia și au fost motivate să înceapă și ele o astfel de revistă în limba lor. Unii au început să ne contacteze pentru a primi ajutor și sfaturi. Pria revistă străină pe care am sprijinit-o a fost o revistă franceză numită Concept, care se publică și azi. Curând după aceea s-a născut revista olandeză Eva, al cărei redactor coordonator a mărturisit că a avut ca sursă de inspirație revista Lydia.

Părea ciudat ca o revistă tânără să ajute la nașterea altor reviste. Câteodată nici măcar noi nu conștientizăm proporțiile lucrării pe care o făceam, nu prea ne simțeam echipați să-i ajutăm pe alții. Dar am încercat să împărtășim cu generozitate puținul pe care-l știam. Mereu am considerat uimitor faptul că nu era necesar să fim meșteri în ceva pentru a putea împărtăși și altora ce știm și a-i ajuta în felul acesta.

Din fericire pentru noi, Dumnezeu ne-a trimis ajutor la momentul potrivit. Sharon Mumper, din Chicago, o profesionistă plină de pasiune pentru această slujbă, a devenit consultantul și instructorul meu. Deși sfatul ei nu era totdeauna comod, a fost incontestabil și marcant. […]

Credeam că mă pricep să organizez, dar tot trebuia să învăț cum să planific lucrurile. Mi-a trebuit ceva timp să înțeleg pe deplin conceptul, dar azi lucrăm cu opt până la douăsprezece luni în avans. După doi ani petrecuți cu noi în Germania, Sharon s-a mutat la Viena, unde a înființat Magazine Training International (MTI), care îi instruiește și îndrumă pe cei care vor să tipărească o revistă care să supraviețuiască rigorilor pieței.” (p. 205)

Un răspuns to “Viața în pantofii mei (9)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: