Dan Tăpălagă: Calea cea mai sigură către victoria răului este tăcerea, pasivitatea, retragerea calculată

„Revoluția borfașilor a fost oprită temporar de toți cei care au simțit că au obligația, repet, obligația și nu opțiunea de a apăra valori fundamentale amenințate grav de o putere politică abuzivă. Cine sunt ei? Cetățenii care n-au votat, primarii care n-au furat voturi la referendum, funcționarii onești, câțiva magistrați de la Curtea Constituțională care n-au cedat presiunilor politice uriașe, procurorii care nu s-au lăsat intimidați, ambasadori care n-au stat cu mâinile în sân și au acționat, oficiali europeni care au continuat să exercite presiuni, chiar și politicieni care au decis să se oprească din abuz și au demisionat pot fi trecuți pe listă.

Mai avem apoi instituții gen Parchetul General, DNA, ANI, SRI, SIE, Biroul Electoral sau Consiliul Superior al Magistraturii – or mai fi și altele – care n-au cedat. În toate cazurile vorbim însă despre oameni care și-au făcut datoria. În fața lor, Ponta și Antonescu au dat temporar înapoi. Probabil este doar o pauză înaintea următorului asalt.”

Dan Tăpălagă – Ce faci în dictatura absurdului

Un răspuns to “Dan Tăpălagă: Calea cea mai sigură către victoria răului este tăcerea, pasivitatea, retragerea calculată”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: