Recitiri: Da’ cît de proști pot fi pocăiții?!… – Cazul Gabi Bogdan

În afară de a fi un guraliv pe blogul lui Cristian Ionescu (mai comentează Gabi Bogdan pe alte bloguri?), nu știm prea multe lucruri despre Gabi Bogdan. Care este competența sa în legătură cu evanghelicii din… România? Nu există nici o informație publică care să indice spre o astfel de competență.

Faptul că MAJORITATEA evanghelicilor din România ar fi “mai liberali ca și Robert Kennedy” este o tîmpenie. Da’ mare de tot.

În primul rînd pentru că, așa cum vreo doi-trei români din SUA, mai cunoscuți pe blogosfera evanghelică, au remarcat, în Europa LIBERAL înseamnă altceva decît în SUA. Asocierea celor doi termeni este… ABSURDĂ!

În al doilea rînd pentru că MAJORITATEA evanghelicilor români NU au cultură politică. Deciziile lor politice (vorbim de MAJORITATEA, nu de cîțiva PDL-iști) sînt superbe, dar lipsesc cu desăvîrșire…

În al treilea rînd pentru că MAJORITATEA evanghelicilor români NU sînt interesați de politică! E o mare diferență față de implicarea românilor evanghelici din SUA în polemici politice.

Vezi: Da’ cît de proști pot fi pocăiții?!… – Cazul Gabi Bogdan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: