Mălin Bot: Coranul lui Arafat și Biblia de la Cotroceni

„Raed Arafat este cel care a oferit cea mai elegantă soluție pentru acest moment delicat și atitudinea acestuia spune totul despre caracterul său. Este, în același timp un exemplu pentru mulți politicieni din România care provoacă deliberat momente regretabile, pentru simplul motiv că nu au decența să se gândească foarte bine la consecințele faptelor lor și adoptă o atitudine publică rudimentară.

Unul dintre cei care au participat la organizarea momentului a explicat, în exclusivitate pentru evz.ro, că Raed Arafat a fost contactat de la Cotroceni pentru a se discuta detaliile acestei premiere. Reacția ministrului Sănătății a fost să spună că vrea să facă așa cum este mai bine pentru toată lumea.

Organizatorii au ales să așeze alături pe masa din fața lui Raed Arafat Biblia, Coranul și Constituția României, lăsând mai multe opțiuni pentru cel care urma să depună jurământul.

Raed Arafat a considerat nepotrivit să jure cu mâna pe Coran, atent să nu deranjeze pe cei care puteau interpreta gestul lui ca fiind ostentativ. Este un gest splendid, care poate fi servit ca model tuturor acelor politicieni care obișnuiesc mereu să provoace momente deranjante sub pretextul că trebuie să respecte și să promoveze valorile lor etnice.”

http://www.evz.ro/detalii/stiri/coranul-lui-arafat-si-biblia-de-la-cotroceni-religie-1010124.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: