Oradea: Viorel Dejeu la Biserica Penticostală Tabor

Facebook – Tabor Oradea

Viorel Dejeu, medic chirurg la Spitalul Județean Oradea, este cîștigătorul trofeului Quo Vadis 2012 pentru cel mai bun album: Tatăl meu.

Marius Cruceru: „Cred că Viorel merită din plin locul pentru cel mai bun album. Cu posibilităţi tehnice limitate, dar cu multe idei, cu versuri de bun simţ, cu linii melodice bune (unele călcînd prea mult în locuri comune), dar şi cu inovaţii, cu instrumentişti destul de buni, fără solo-uri exagerate şi dat în stambe, cum se mai întîmplă la unele trupe la care fiecare se simte dator să ne presare cîte un solo ca să vedem cît de bun e… Viorel Dejeu, de profesie medic, reuşeşte, precum bunicuţele de la Eurovision, să umilească “profesioniştii”, lăutarii pururi plimbăreţi, dar care şi-au epuizat demult ideile artistice. Iată că se poate ca amatorii serioşi să îi surclaseze pe “artiştii” creştini din care avem deja inflaţiune. Bravos!”

Media Creştină: „Este un artist corect ce dispune de un sound la fel de corect, fără prea multe pretenții. Este clar că își cunoaște bine stilul său muzical și nu se abate de la el nicio secundă. Acesta nu este neapărat un lucru rău dar din păcate nici bun. […] Chiar și după un singur clip lansat Viorel Dejeu a dovedit că poate mai mult…doar că are nevoie de mai multă pasiune, chiar dacă va fi și o pasiune ilogică.”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: