Cristian Preda: Încă un eşec penibil USL

„După ce propunerile făcute de Mona Pivniceru au fost respinse în unanimitate de către membrii CSM, e de la sine înţeles că preşedintele nu poate numi procurorul general şi procurorul şef al DNA. […]

E un eşec penibil nu doar pentru USL, ci şi pentru România: raportul MCV va sancţiona, cu siguranţă, incapacitatea noului ministru de a face propuneri rezonabile.”

http://cristianpreda.ro/2012/11/22/ponta-trebuie-s-o-demita-pe-pivniceru

Comunicatul CSM – Consiliul Superior al Magistraturii:

COMUNICAT DE PRESĂ

privind acordarea avizului de către Secţia pentru procurori a CSM  pentru candidaţii la funcţiile de Procuror general al României şi Procuror şef al DNA

În şedinţa din data de 22 noiembrie 2012 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, au fost audiaţi domnii procurori Ioan Irimie şi Tiberiu Niţu – candidaţii nominalizaţi de ministrul justiţiei, doamna Mona Maria Pivniceru, pentru funcţiile de Procuror general al României, respectiv, Procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

În urma audierii candidaţilor, precum şi analizării proiectelor de management prezentate de domnii procurori, în temeiul art. 40 lit. h din Legea nr. 317/2004 republicată cu modificările şi completările ulterioare, Secţia pentru procurori a decis – cu majoritate de voturi – acordarea unui aviz negativ pentru ambii candidaţi.

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: