De vînzare: Biroul lui Alin Cristea – Licitează!

Licitația începe de la 100 lei, ofertele putînd fi făcute aici sau pe email: alinpm@yahoo.com

De la acest birou Alin Cristea – am fost numit, pe drept, cel mai vizibil evanghelic român de pe internet, cu cea mai mare longevitate în mediul virtual – a postat în 2012 pe blogul România Evanghelică 5.000 de postări, din cele 19.000 de pînă acum.

E primul birou nou din viața mea, are și o poveste, care a plecat de la una dintre fotografiile pe care le-am afișat în 2011 în iulie, cu ocazia zilei mele (și ca să subminez elucubrațiile paranoide ale unora care, așa, de capul lor, se trezesc gîndind că aș fi fost susținut de americani sau că aș fi stat acasă pe banii soției):

Cineva a reţinut cum arată „biroul” meu şi s-a gîndit că mi-ar prinde bine unul „pe bune”. A vorbit cu niște tineri, cred, au strîns bani și în decembrie 2011 m-am trezit cu biroul la ușă, trimis din București.

Au vrut să nu știu cine l-a trimis, dar curierul avea un număr de telefon (greșit, nu al meu), am sunat, mi-a răspuns cineva din Moldova care mi-a spus de inițiativă.

M-am bucurat de cadou, dar a trebuit să mut cutiile… :)

Înainte de acest birou, am avut unul mai modest, lucios, second hand, pe care mi l-a cumpărat tatăl meu acum vreo 25 de ani și care s-a ținut bine (avînd în vedere că numai în primul an de studenție la Oradea m-am mutat de 5 ori!) și de care s-a bucurat, cîndva, și… motanul Johnny.

Întorcîndu-mă la biroul de vînzare, acesta funcționează din plin:

În 3 decembrie Andreea împlinește 10 ani și i-am pregătit un cadou cu 10 cadouri. :)

Dar aș mai vrea să îi cumpăr ceva de ziua ei, care să îi rămînă amintire de la mine: un scaun pentru pian – 400 lei.

Această aniversare este extrem de importantă, deoarece peste cîteva săptămîni eu va trebui să plec, dacă, aşa cum e de aşteptat, se va menţine şi la recurs decizia de evacuare a mea obținută de fosta mea soție în procesul de divorț, după 20 de ani de căsnicie.

Cineva mă primește să locuiesc într-o cameră de circa 3×2 m, la 15 minute de locuința unde o să rămînă Andreea cu mama ei.

Așadar, va trebui să mă limitez la mult mai puține lucruri (și cărți) decît am. Voi reveni la o masă pe care am mai folosit-o ca „birou”.

Nu în ultimul rînd, o astfel de licitaţie (poate voi reveni și cu cărți), mai ales în apropierea Sărbătorilor de iarnă, ar putea sensibiliza inima celor care mă citiți (de ani buni) și veți găsi modalități de a mă sprijini în această perioadă grea prin care trec, asta însemnînd, de fapt, că sprijiniți și jurnalismul evanghelic independent.

Să ne fie de folos Nașterea lui Cristos!

Un răspuns to “De vînzare: Biroul lui Alin Cristea – Licitează!”

  1. Alin B. Says:

    Chiar asa nu ai fost in stare toata viata ta sa iti cumperi propriul tau birou, pana si cel pe care il ai, il ai mostenit de la tatal tau.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: