Un comentariu pe blogul „nebloggerului” Marius Cruceru

szromulus comentează pe blogul lui Marius Cruceru: „…Siteurile care publica 80% doar rating-uri reprezentand nr de vizitatori, ce sunt ? Am putea spune elegant ca sunt dashboard-uri publice(cotele apelor Dunarii) :D”

Iată comentariul meu:

CARE sînt „siteurile care publica 80% doar rating-uri reprezentand nr de vizitatori”?

Iar sînt informații INEXACTE pe acest blog?

„Bloggerul” nu are nici o responsabilitate pentru găzduirea unor astfel de comentarii de mahala?

Comentariul meu (de ieri, cred) nu a fost aprobat de Pătrățoșenia Sa.

Înțeleg că szromulus face referire la mine, întrucît nu știu ca alții să ofere atîtea statistici precum ofer eu pe blogul România Evanghelică. Presupunerea mea este cu atît mai legitimă cu cît am citit, cu alte ocazii, și alte comentarii obraznice de felul acesta ale comentatorului szromulus la adresa mea.

Desigur, omul bate cîmpii. Cu răutate…

Blogul România Evanghelică are peste 20.000 de postări și nici măcar 50% dintre ele nu sînt „doar rating-uri reprezentand nr de vizitatori”. Dar şi dacă ar fi, tot rămîn 10.000 de postări care oferă informaţii importante.

De fapt, pe blogul România Evanghelică am afişat în ultimii ani date referitoare la VIZITE, nu la vizitatori. Doar din decembrie 2012 WordPress oferă informații nu doar despre vizualizări, ci și despre vizite.

Îi reproșez „nebloggerului” Marius Cruceru același stil de a permite comentarii inexacte în spațiul public pe care îl administrează.

Acum cîțiva ani (14 iulie 2009), cînd avea destule motive să fie supărat pe mine, Marius Cruceru avea tăria să îi răspundă unui alt „chior” impertinent:

“Ba am să te moderez, Andrei, pentru că puteai să te opreşti la aprecieri. Pe blogurile lui Alin Cristea, cu toate că nu sînt de acord cu multe dintre postările lui şi cu un anumit stil de blogging, aşa cum nici el nu este de acord cu stilul meu, nu găseşti numai ce spui tu, apreciez seria RAvi ZAcharias, anumite cugetări, citate, anunţuri. unel chestii le-am aflat dela el de pe blog.”

Cîte serii, cugetări, citate, anunţuri au apărut pe blogul România Evanghelică în anii de maximă activitate (2010-2012)? Doar 20%? :)

Publicitate

Un răspuns to “Un comentariu pe blogul „nebloggerului” Marius Cruceru”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: