Ce aduce ziua de mâine (9)

ce-aduce-180

Ce aduce ziua de mâine – Lori Wick, Life Publishers, Oradea, 2012, 284 p.

“Bill nu a fost mulţumit să-l lase doar pe pastorul Keller să-i anunțe. Merse și el la amvon și îi prezentă de parcă ar fi fost o formație în turneu.

– Știu că ați avut cu toții harul să-i cunoașteți pe Kaitlin, Sean și Marcail Donovan, și probabil că cei mai mulți dintre voi știți că ei au crescut ca fii de misionari în Hawaii. Dar nu cred că mulți dintre noi știți că toți trei vorbesc fluent limba hawaiiană. Și în această dimineață ei au consimțit să ne cânte în această limbă frumoasă.

După aceste cuvinte Kate, cu inima bătându-i puternic în piept și dorind să aibă parte de un anumit acompaniament, o luă înaintea celorlalți. Niciunul dintre Donovani nu și-a dat seama ce frumos suna cântecul lor a cappella.

Cântecul pe care l-au interpretat a fost același cu cel pe care îl cântaseră pentru familia Taylor cu multe săptămâni în urmă și întrucât era scurt, l-au cântat în întregime de două ori. Atât Kate cât și Sean erau aproape amețiți de ușurare că se terminase, când pastorul Keller sări din locul lui și îi rugă să mai cânte.

Pentru o clipă, cei doi mi mari au rămas înghețați, cu mințile goale și apoi Marcail salvă situația sugerând un imn. Aceasta se întâmplă încă de două ori adunând un total de patru cântece și la un moment dat, Kate își aduse aminte că ei cântau pentru Domnul. În timp ce dedica lui Dumnezeu lirica împreună cu vocea ei, toată timiditatea dispăru.” (p. 234-235)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: