Un comentariu în paranteză…

(Sînt, pur şi simplu, uimit! A reuşit Vindecătorul, asemenea Pătrăţosului, acum cîțiva ani, să scrie un articol „de bine” despre Alin Cristea, zis Rotundu! Fără vreo impuritate ignobilă!… Dar să vedem dacă nu va urma, asemeni cazului de acum cîțiva ani, corul sicofanților… Deocamdată se pare că nu, că e închisă poarta pentru comentarii…)

2 răspunsuri to “Un comentariu în paranteză…”

  1. Vasile Says:

    Urmează să avem o surpriză de la Alin Cristea, și una de la Marius Cruceru, și ni se restabilește încrederea în umanitate.

  2. cornelilioi Says:

    Nu numai ca sunt de acord in totalitate cu articolul postat dar iau de buna ideea ‘Vindecatorului” si propun sincer domnului Cristea sa-si deschida un cont pay-pal sau ceva similar, sa puna link-ul pe pagina blogului si sunt sigur ca o multime de oameni, prietenii dar si „prietenii” vor aprecia intr-adevar munca dansului; nimeni nu vrea sa ia „ziare” de pe tejghea si sa-si incarce „cunostintele generale” pe gratis. Nimeni nu va plati omul pentru cine este ci pentru ce face! Nimeni nu plateste un doctor sau un avocat pentru ca-i place de el ci pentru munca prestata…..si personal vorbesc acum, in ultima vreme prefer sa accesez „Romania Evanghelica” decat multe alte bloguri ale asa zisilor oameni ai lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: