Cîteva veşti (și urări)

alin-cristea-28mar2013

Ieri, cineva de la Hunedoara care s-a gîndit să scrie un articol despre mine (cică nu se așteapta ca cineva de vîrsta mea să fie așa activ pe Internet) a vrut și niște poze, printre care una la computer.

Așa că ieri am avut o mică ședință foto, cu Andreea la aparat… :)

Pentru asta a trebuit să mut două cutii destul de grele cu cărți de lîngă birou, vreo 20 de cărți de pe birou și să fac locul (look-ul) să arate… pozabil.

Ieri dimineață m-am simțit cel mai bine cu mîna dreapta, pe care am căzut acum vreo 10 zile.

Fosta soție își mobila întreg apartamentul, așa că l-a lăsat pe Bisou, cățelul, la mine două zile. Seara, cînd am ieșit cu el să-și facă nevoile (grabă mare, lesă scurtă!), m-am împiedicat de o treaptă de lîngă bloc și m-am lovit la genunchiul drept, la mîna dreaptă și puţin la cap, pe care am reuşit să-l feresc în ultima clipă să nu dau cu nasul sau cu fruntea de ciment..

Cel mai rău a fost cu mîna dreaptă, prinsă brutal sub corpul de 120 de kg.

Două zile am luat pauză de scris pe Internet…

Apoi, cu mîna rezemată pe birou, mi-am putut reluat activitatea, în ritmul dinamic pe care l-am stabilit în ultimii ani…

Dar abia după 10 zile și-a revenit mîna dreapta într-atîta încît să mă pot îmbrăca normal… Încă mi-e greu să mă bărbieresc pe partea dreaptă a gîtului.

După eforturile de ieri, s-au înmulțit micile dureri în mîna betegită…

Azi am făcut, în sfîrșit, baie. Așa cum m-am temut, am alunecat de vreo 3 ori pînă am reușit să ies din cadă…

În răstimpul de odihnă, am avut și o mică dilemă existențială: Doamne, eu mă pregăteam să fiu activ, pe Internet, dar nu numai, cu ocazia Marșului pentru Viață, ce să înțeleg oare din ce mi s-a întîmplat?…

În cele din urmă, am reușit să fiu activ în perioada Marșului pentru Viață, încheind astfel cu bine prima mea etapă a acestui an, în care am avut 3 obiective de îndeplinit în ceea ce privește activitatea (de promovare) pe Internet: Premiile Thymos pentru blogurile evanghelice, Săptămîna Căsătoriei, Marșul pentru Viață.

M-a întrebat cineva cînd sărbătoresc baptiștii Paștele.

Am răspuns: Baptiștii români din America sărbătoresc Paștele o dată cu catolicii, baptiștii români din România o dată cu ortodocșii…

Celor care celebrează zilele acestea Paştele (care a fost jertfit) și Învierea le urez SĂRBĂTORI FERICITE alături de cei dragi!

Fie ca sărbătorile pascale să ne umple inimile de nădejdea învierii, a „întrupării” în Cerul nou, ale cărui legi guvernează orice mișcare terestră și umană, dar și orice mișcare cosmică.

Un răspuns to “Cîteva veşti (și urări)”

  1. cornelilioi Says:

    …eu as formula putin altfel: Baptistii Romani de pretutindeni sarbatoresc Pastele de doua ori; ortodocsii de pretutindeni sarbatoresc Pastele cu Baptistii Romani din Romania iar catolicii de pretutindeni sarbatoresc Pastele cu Baptistii Romani din America!!!! :-)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: