Ascultare – Maria (2)

ascultare-maria-180

Ascultare – Maria – Francine Rivers, Editura Scriptum, Oradea, 2012, 195 p.

“Fu uimită să vadă că arăta ca orice alt nou-născut. Nu purta nici un însemn al slavei Shekinak sau a maiestății Tatălui Său Preaînalt. Zece degețele la mâini și la picioare, un smoc de păr negru, niște piciorușe și mânuțe subțirele și fața zbârcită a unuin nou-născut care crescuse în lichid timp de nouă luni.

Râse când Îl înveli strâns în bucățile de pânză și-L luă din nou în brațe, sărutându-I fața și strângându-L cu drag în brațe.

– Isus, spuse ea în șoaptă, scumpul meu Isus. Era plină de emoții. Ținea în brațele ei speranța lui Israel, Unsul lui Dumnezeu, Fiul omului, Dumnezeu Fiul, Fiul lui Dumnezeu. Închizându-și ochii, rosti o rugăciune în șoaptă. Ajută-mă să fiu mama Lui, Doamne. O, ajută-mă.” (p. 35)

PROMO

genealogia-harului

http://scriptum.ro

Cinci romane care abordează viaţa femeilor cuprinse în genealogia lui Isus Cristos. Au fost femei din Orient, care au trăit în vremuri străvechi, şi cu toate acestea povestea vieţii lor are impact şi astăzi asupra vieții noastre în situațiile dificile cu care ne confruntăm în lumea noastră actuală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: