Omul ceresc (10)

omul-ceresc-180

Omul ceresc: remarcabila poveste a vieţii fratelui Yun din China – Fratele Yun și Paul Hattaway, Editura Casa Cărții, Oradea, 2011, 337 p.

“Dumnezeu cheamă mii de luptători ai bisericilor de casă să-și scrie mărturia cu propriul lor sânge. Noi vom trece granițele Chinei ducând Cuvântul în țările musulmane, budiste și hinduse. Mii de lucrători vor fi gata să moară pentru Domnul. Vor vedea o mulțime de suflete mântuite și vor trezi multe biserici din Vest care dorm.

Sute de misionari din Vest și-au vărsat în trecut sângele pe pământul chinez. Exemplul lor ne-a inspirat și pe noi să fim gata să murim pentru El, oriunde ne-am afla vestind mesajul Evangheliei. Mulți dintre misionarii noștri vor fi prinși, torturați și martirizați de dragul lui Isus, dar aceasta nu ne va opri.

Dumnezeu nu numai că ne-a șlefuit în focul suferințelor în ultimii treizeci de ani, dar El ne-a șlefuit chiar și metodele. De exemplu, noi ne-am dedicat cu totul plantării de grupuri de credincioși locali, care se întâlnesc în case. Nu dorim să construim nici măcar o singură clădire de biserică! Acest sistem dă voie Evangheliei să se răspândească rapid, este mai greu de detectat de către autorități și ne dă voie să direcționăm toate resursele noastre spre lucrare spirituală.” (p. 276)

Un răspuns to “Omul ceresc (10)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: