Obstacole în calea credinței (14)

obstacole-180

Obstacole în calea credinței; O abordare expozitivă și apologetică a Evangheliei lui Luca – Cristian Barbosu, Arad, Neword Press, 2013, 428 p.

“Termenul pocăinţă deranjează, nu-i un cuvânt apreciat, dimpotrivă, e ceva respingător și batjocorit în multe cercuri. Și aceasta este realitatea. Când alegi să-L urmezi pe Isus, să nu te aștepți ca cei din jur să te aplaude, ci dimpotrivă, mulți dintre cei care se simt vinovați când aud că tu te-ai pocăit și, fiindcă știu că și ei ar trebui s-o facă, reacționează. Natura păcatului din ei reacționează. De aceea, Pavel numește Evanghelia skandalon – în greacă, tradus în românește: “pricină de poticnire”, literalmente “motiv de scandal”. […]

Da, s-ar putea să fii batjocorit, prigonit, luat în derâdere de alţii, fiindcă te-ai pocăit sau vrei să te pocăiești. Asta e! Vine la pachet uneori. Dar vine la pachet și cu binecuvântarea lui Dumnezeu, fiindcă nu există putere mai mare, stare mai extraordinară decât să știi că Duhul Domnului Se odihnește peste tine.” (p. 287-288)

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s


Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 145 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: