Vestea Bună: Capul ameţit al lui Daniel Lupşa

După ce a parolat şi apoi a scos articolul „Mâna lungă a contrareformei (iezuiții înfiltrați)”, pe care l-am criticat acum două zile aici, Daniel Lupşa revine cu un altul, intituluat Să nu-ți faci chip cioplit sau despre ”exprimarea” prin arte vizuale, în care, prin acelaşi ciudat procedeu de construcţie perversă a unui argument „ideatic”, îl atacă pe Liviu Mocan, pe care nu-l numeşte, dar e clar că despre el e vorba, mai ales că iar dă linkul spre înregistrarea mea scurtă de la Cluj din 12 septembrie 2013. Iar îmi face trafic şi pe YouTube… :)

În singurul comentariu de pînă acum, tot al lui, Daniel Lupșa spune că intenția lui e să transmită un mesaj care să aibă… liniaritate.

Aşa şi face!… În mod direct (dar nu și în mod drept), Daniel Lupșa sare, RAPID, de la „Să nu-ți faci chip cioplit” la… „”exprimarea” prin arte vizuale”.

Oricum, avînd în vedere cîte exprimări vizuale a avut Liviu Mocan în Biserica Baptistă Iris din Cluj, unde Beniamin Fărăgău vorbește de atîția ani din Scriptură, ne e mult mai la îndemînă să avem încredere în Beniamin Fărăgău decît în Daniel Lupșa, în ceea ce privește… chipurile cioplite.

În ceea ce privește artele vizuale, capul amețit al lui Daniel Lupșa (amețeală pe care ne-o dovedește din plin pe blogul lui stupid) se pare că nu a apucat să priceapă ce-s alea… Animație, fotografie, artă textilă, TIPAR, nu doar… sculptură!

UPDATE 22.30

Vestea Bună a devenit blog privat / protejat…

După cum afirmam zilele acestea, administratorul blogului nu își asumă afirmațiile, refuzînd să la discute ACOLO unde le-a făcut: ÎN PUBLIC…

UPDATE 20 septembrie 2013, 11.00

A reapărut blogul Vestea Bună…

Cele două postări pe care le-am menționat nu apar…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: