Încă un comentariu despre atei – 9 februarie 2014

Ateii sînt nişte afoni… Cucurigesc (şi cred că de-aia răsare soarele), se răţoiesc (ca nişte babe veşnic nemulţumite), cotcodăcesc (de fiecare dată cînd produc aceleaşi ouă de calitate mediocră), dar par lipsiţi total de simţul muzical, armonic, rămînînd imun la construcţii ideatice de soi. Parcă ar repeta la nesfîrşit exerciţii pentru pian din manualul pentru copii de Maria Cernovodeanu. Există însă o droaie de instrumente netemperate, care iscă frînturi de semiton pe care urechea atee nu e în stare să le perceapă… Lipsa exerciţiului… Măcar de-ar aprecia cît de cît construcţia sonatelor şi a simfoniilor IDEATICE, nu doar manelele cu care joacă ţonşoroiul pe Internet…

Vezi primul comentariu:

https://romaniaevanghelica.wordpress.com/2014/02/09/un-comentariu-despre-atei-9-februarie-2014

Pe Facebook, prezența mea azi pe grupul Credincioși și Necredincioși din România s-a soldat cu 600 de comentarii (dintre care o bună parte au fost ale mele) …

În cazul celui de al doilea comentariu, în mod rapid și abuziv am fost dat afară din grup, am intrat de pe alt cont, am fost dat afară și cu al doilea cont.

Dar nu din pricina comentariului, ci pentru că am repetat „Alo, eu sînt DUMNEAVOASTRĂ” de fiecare dată cînd cineva mă tutuia.

Cică ar fi grup de discuţii CIVILIZATE… :)))))))

Ca și în alte cazuri similare, sfătuiesc pocăiții, care de obicei sînt lipsiți de experiență în spațiul public pe Internet (și nici nu dau semn că ar fi dispuși să consume timp și energie pentru exercițiul dialogului cu preopinenți incomozi), să nu încerce marea cu degetul… :)

Un răspuns to “Încă un comentariu despre atei – 9 februarie 2014”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: