Scutul credinței (8)

scutul-credintei-180

Scutul credinței – Editor: capelan militar Gabi Gheorghiaș, Living Truth Publishing, Oradea, 192 p.

Colonel (r) Robert Fernandez a fost asistent personal al comandantului Corpului de Ingineri din cadrul Forţelor Terestre ale SUA.

Robert Fernandez: “Îmi amintesc de faptul că, odată, la un sfârșit de săptămână, alergasem cam zece kilometri. Și, în timp ce făceam lucrul acesta, am început să mă întreb: Oare asta să fie tot? Doar atât poate oferi viața aceasta? Sigur că totul era minunat, dar în același timp simțeam că îmi lipsește ceva. Aveam tot ce mi-aș fi putut dori, și cu toate acestea aveam un gol imens în inimă.

Atunci am decis să le ducem pe fetițele noastre la biserică, la programele care se organizau pentru copii, unde să învețe și ele câte ceva despre Dumnezeu, lucruri de altfel folositoare. Așa că ori eu, ori soția mea le duceam pe fetițe la capela militară. În timp ce participau la acele programe, eu stăteam undeva ascuns și citeam ziarul sau serveam o cafea. Nu a trecut mult timp însă, că fetițele noastre au început să observe ipocrizia noastră, așa că am fost nevoiți să participăm și noi la slujbele de la capelă. L-am cunoscut în felul acesta mai bine pe capelanul din baza militară. […]

După ce am revenit în Germania la Heidelberg, participam împreună cu toată familia la slujbele de la capela militară, în fiecare duminică. Apoi am început împreună cu soţia mea să studiem Biblia pentru creşterea noastră în cunoaşterea înţelepciunii pe care ne-a lăsat-o Dumnezeu.” (p. 125-126)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: