Scutul credinței (10)

scutul-credintei-180

Scutul credinței – Editor: capelan militar Gabi Gheorghiaș, Living Truth Publishing, Oradea, 192 p.

Alin Jivan a fost declarat cel mai bun junior din ţară în 1999, iar la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Melbourne din 2005 a câştigat medalia de bronz la sărituri. Este angajat în armată din 2004, în prezent fiind sergent, iar din aprilie 2011 este și antrenor de gimnastică la Clubul Steaua.

Alin Jivan: “Dragostea lui Hristos devalorizează orice ofertă a lumii. Sentimentul minunat pe care-l produce Mântuitorul în sufletul meu mă face să nu mai accept plăcerile păcătoase de moment.

Fiind gimnast, înțeleg foarte bine ce înseamnă o întoarcere la 180 de grade. Noi, gimnaștii, facem multe «șuruburi». Unii le fac pe acestea în sport, alții le fac în viața de zi cu zi. Mie mi-a fixat Dumnezeu «șurubul» vieții la 180 de grade. Ținta? Cerul!

De amic am fost atras de muzică și poezie. Cântam aproape în fiecare seară cu mama și mi-am dorit să-mi dezvolt acest talent, însă tatăl meu m-a dus la sport și nu am mai avut timp și pentru muzică. După ce am pornit pe calea credinței în Dumnezeu, am început să îmi exprim stările sufletești în rimă și linie melodică. Muzica este un punct de sprijin pentru sufletul meu. Muzica produce armonie și mă apropie de Dumnezeu. Am scris peste treizeci de cântece cu caracter creștin prin care eu cred că am reușit să comunic alături de Florina, soția mea, un mesaj despre dragostea lui Dumnezeu.” (p. 191)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: