Manifest pentru Isus (7)

manifest-pentru-isus-180

Manifest pentru Isus – Leonard Sweet, Frank Viola, Editura Casa Cărții, Oradea, 2014, 198 p.

“De ce predicăm reguli şi legi, în loc să-L predicăm pe Hristos? De ce punem un așa accent pe “fapte”? Faptele bune sunt ca niște fructe coapte care vor cădea din pom. Dacă îți adâncești rădăcinile în Hristos, care este viața ta, nu vei putea să faci să nu apară roadele.

Cerul L-a ales pe acest Isus să fie înaintea tuturor, prin toate, în toate și pentru toate, până când El va fi totul în toți.

Orice altceva este un postscriptum.

De aceea, motorul atitudinii “misionare” n-ar trebui să-l constituie niciodată îndatoririle religioase. N-ar trebui să fie sentimentul de vinovăție, condamnarea sau ambiția. Motorul ar trebui să fie o revelație orbitoare și unică a lui Isus Hristos.

Nu contează cât de mult trăim, în câte lucrări ne-am implicat, cât de mult am învățat din Scriptură, câtă teologie am studiat și câte ore am petrecut în rugăciune, nu vom putea niciodată trece de planul veșnic al lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, nu există nimic mai bun decât Hristos.

Poate că cel mai captivant lucru dintre toate este că acest Hristos minunat este îndrăgostit de tine. Dragostea Lui nu scade niciodată, nu renunță și nu dispare. Dragostea lui Hristos ce întrece orice pricepere este o dragoste perfectă. El este hotărât să ducă la bun sfârșit în tine ceea ce a început.

Noi Îl iubim, pentru că El ne-a iubit mai întâi.” (p. 70-71)

Publicitate

Un răspuns to “Manifest pentru Isus (7)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: