Fii sociabil (7)

fii-sociabil

Fii sociabil – Conducere eficientă prin relații eficiente – John C. Maxwell, Societatea Biblică din România, Oradea, 2014, 167 p.

“Ca lideri, trebuie să ţinem minte că Dumnezeu ne-a dat mult, dar ne și cere mult în schimb. Noi nu suntem judecați după aceleași standarde ca toți ceilalți. Da, și noi păcătuim, ca și toți ceilalți, și putem fi iertați, ca toți ceilalți, însă nu este ușor să revii în poziția de conducere, odată ce ți-ai pierdut credibilitatea în ochii celorlalți.

Unii dintre liderii creștini căzuți nu par să înțeleagă sau nu vor să înțeleagă prevederile Cuvântului lui Dumnezeu referitoare la iertare și restaurare. Atitudinea lor este că, din moment ce au cerut iertare lui Dumnezeu, au tot dreptul să-și reia poziția și privilegiile. Însă nimic nu mai este cum era înainte.

După ce cădem, trebuie să trecem printr-o perioadă de evaluare și recâștigare a prețiosului teren al credibilității. Poziția de conducere nu este una dorită, ci una câștigată prin dovedirea credincioșiei și a credibilității.” (p. 91)

Un răspuns to “Fii sociabil (7)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: