Atenție la dezinformările de pe blogul Vindecătorului – 5 iunie 2014

În articolul Delirul. De la Cristian Ionescu la Dănuţ Mănăstireanu (1), Vindecătorul face următoarea afirmație despre cartea lui Miroslav Volf „Excludere și îmbrățișare”: „N-a făcut niciun fel de vîlvă pe bloguri, scandalul fiind de o cu totul altă natură.”

Faptul că Vindecătoru e interesat de scandal şi nu abordează în mod SERIOS chestiuni importante din mediul confesional evanghelic nu mai intrigă pe cei care au avut prilejul să afle, fie pe cont propriu, fie prin exemplele pe care le-am dat eu, că numărul dezinformărilor (și al MINCIUNILOR) crește de la zi la zi, de la an la an, pe blogul Vindecătorului, despre care am scris în repetate rînduri că e cel mai jegos blog evanghelic, pînă cînd la un sondaj realizat pe blogul România Evanghelică s-a remarcat, detașat, blogul lui Paul Dan ca fiind cel mai jegos blog evanghelic.

Cartea lui Miroslav Volf „Excludere și îmbrățișare” a avut parte de recomandări consistente pe bloguri din blogosfera evanghelică.

Cele două articole consistente ale lui Teofil Stanciu, cel mai în formă blogger evanghelic în ultimii ani, îi situează blogul în prima jumătate a Topului 100 WordPress – locul 29 la ora cînd scriu aceste rînduri – 10.30.

În Top ZeList (85.020 bloguri în lb. română), Teofil Stanciu se situează pe cea mai bună poziție a sa – 197, din ultimii 5 ani și jumătate.

Dar pînă și mențiunea mea a făcut vîlvă – ACEASTĂ carte, care urmează să fie lansată la București, în prezența autorului, mi-a fost recomandată și împrumutată de Paul Negruț, în 1999, cînd mi-am finalizat studiile teologice prin licență, coordonată de rectorul orădean.

Desigur, din nou, pe tapetul blogului paranoicului Vindecătoru se află iar și iar numele lui Dănuț Mănăstireanu.

Dacă voi apuca, azi, mîine sau peste o săptămînă-două, voi indica numărul postărilor din ultima perioadă de pe blogul Vindecătorului în care apare numele lui Dănuț Mănăstireanu.

Nu în ultimul rînd, de remarcat formulările idioate de tipul „Nu e mare chestie să faci un institut de teologie”.

Vă aştept, aşadar, şi la rubrica Tolba cu tîmpenii.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: