Intoxicat de Babilon (2)

intoxicat-de-babilon-180

Intoxicat de Babilon: înşelarea copiilor lui Dumnezeu în zilele in urmă – Steve Gallagher, Societatea Biblică din România, Oradea, 2014, 252 p.

Kosmosul este duşmanul lui Dumnezeu. Acesta I-a întors spatele Domnului și a sfidat în mod fățiș autoritatea Lui. Este un lup îmbrăcat în blană de oaie, care ne bântuie bisericile, librăriile și casele, căutând mereu și neobosit să înșele, să ispitească, să influențeze sau să se opună poporului lui Dumnezeu. Ni se prezintă drept prietenul nostru, dar este o ființă extrem de rea care nu vrea decât să ne nimicească. Eforturile lui se vor intensifica și se vor mări pe măsură ce întoarcerea lui Cristos se apropie (Ap. 12:12).

Creștinii nu își pot permite să uite că duhul acestei lumi a fost cel care i-a omorât pe Isus, pe Pavel, pe unsprezece dintre ucenici și că va omorî pe oricine care îndrăznește să i se opună (In. 15:18-20). Există încorporat în stilul american de viață scăldată în plăceri, al secolului XXI, un dușman nevăzut care apelează constant la naturile umane josnice, încercând mereu să-i ademenească și să-i înșele pe oameni, atacând feroce pe oricine nu se conformează. În primele secole, mii de sfinți au ales să moară în chinuri îngrozitoare decât să-și compromită sau să renunțe la credința lor în Isus Cristos. Cineva s-ar putea să se întrebe unde este această seriozitate în Biserica de azi? Unde sunt adevărații martori ai lui Cristos?” (p. 30-31)

Un răspuns to “Intoxicat de Babilon (2)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: