De neoprit (10)

de-neoprit-180

De neoprit – Nick Vujicic, Editura Scriptum, Oradea, 2014, 223 p.

“Billy Graham mi-a spus că mă consideră un reprezentant al noii generații, un moștenitor al misiunii de evanghelizare și că dorește să mă pregătească prin sfaturile și încurajarea lui. Mi-a spus că trăim vremuri deosebite și că indiferent cu ce adversități va trebui să ne confruntăm ca evangheliști, sarcina noastră este să predicăm Evanghelia lui Isus Cristos.

I-am povestit despre călătoriile mele în lume, chiar și în țări musulmane, iar el m-a avertizat să nu predic împotriva altor religii și să nu spun credincioșilor acestora că greșesc ci “să arăt în continuare dragoste și respect” și că singurul meu obiectiv ar trebui să fie răspândirea Evangheliei. “Treaba ta este să predici adevărul și numai adevărul Evangheliei, fără să ataci oameni și grupuri, mi-a spus reverendul Graham. Adevărul este puternic, și el va elibera inimile.”

Ne-a felicitat pe Kanae și pe mine pentru planurile de căsătorie și ne-a spus să ne căsătorim cât mai repede. Apoi s-a rugat pentru lucrarea noastră și pentru noi. A fost o întâlnire minunată. Pentru mine, a fost ca și cum aș fi stat de vorbă cu un personaj din Vechiul Testament, Avraam sau Moise de exemplu, fiindcă a îndeplinit un rol atât de important în viața noastră spirituală pentru așa multă vreme.” (p. 208-209)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: