Atenție la dezinformările din Mahalaua Vindecătorului – 10 august 2014

szromulus face următoarea afirmație cu privire la mine: „Ebola mediului evanghelic, mai nou se declara arbitru mediului evanghelic.” (august 10, 2014 at 12:27)

NU ESTE ADEVĂRAT! Nu eu am pretins această etichetă, ci altcineva a scris pe blogul lui Nicolae Rădoi.

Cu mai multe ore ÎNAINTE de afirmația lui szromulus, am făcut și următoarea dezmințire, în articolul În Mahalaua Texanului se bate apa-n piuă în continuare:

Nu am pretins că sînt arbitrul blogurilor evanghelice, ci unul dintre MOGULII blogosferei evanghelice, actualmente ultimul dintre cei patru, deoarece, din diverse motive, ceilalţi trei nu mai au acţiuni publice de genul acelora pentru care au putut fi identificați ca MOGULI, nu ca arbitri.

De asemenea, m-am autointitulat, într-un moment de amuzament, primarul blogosferei evanghelice, într-un comentariu pe blogul lui Cristian Ionescu:

Un titlu care mi s-ar potrivi mai bine ar fi: primarul blogosferei evanghelice. Eu asfaltez marile artere, eu dau apă (caldă sau duș rece) cu furtunul sau cu țîrîita bloglocatarilor, eu fac vizite inopinate în mahalaua evanghelică și tot eu consemnez mișcările unor “interlopi” evanghelici. La primăria mea sînt listele cu blogurile (și site-urile) evanghelice, și tot la birourile primăriei mele se consemnează și mitingurile spontane din blogosfera evanghelică. Și mai stau și bine mersi pe scaunul de primar, că nu este nici un contracandidat. Cel puțin pentru cîțiva ani… :)

Aşadar, eu nu sînt poliţistul blogosferei evanghelice, cum m-au numit unii, de ciudă, nici arbitrul blogosferei evanghelice, cum latră cîinele pus de Rădoi după mine… Nu mă ocup nici de chestiuni gramaticale…

Eu sînt MOGUL sau PRIMAR, nu mă mulțumesc cu (o)poziții mai slabe…

Un răspuns to “Atenție la dezinformările din Mahalaua Vindecătorului – 10 august 2014”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: