În obiectiv: Emanuelismul negruțian (2)

Un observator atent al evenimentului de vineri nu poate să nu observe ironia sorții, care a tunat și i-a adunat, pe teren emanuelist:

Victor Ponta – Pe data de 20 iulie 2012 Comisia de Etică a Universității din București a decis că Victor Ponta a plagiat intenționat, găsindu-se pasaje copiate pe 115 pagini din cele 297 ale tezei de doctorat.

Ioan Mang – Ministrul de 8 zile, a demisionat în 2012 din funcția de ministru al Educației, Cercetării și Tineretului după ce în presă s-a dovedit că a plagiat mai multe lucrări și articole științifice, fiind cercetat de către consiliul de etică (CNECSDTI).

Paul Negruț – În 2007, a fost acuzat, în presa locală, de „un grup de credincioși baptiști”, că cel puţin opt capitole dintr-o carte în limba engleză se regăsesc, traduse „mot à mot”, fără a fi specificat autorul, în lucrarea intitulată „Curs de etică” pe care Paul Negruț l-a susținut începînd din anul 1999. A fost exonerat, în mod neconvingător, de Comunitatea Baptistă din Oradea, al cărei președinte era… fratele lui Paul Negruţ.

Dacă aș fi idiot precum alții, aș zice că vineri a fost judecată divină

Un răspuns to “În obiectiv: Emanuelismul negruțian (2)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: