În obiectiv: Emanuelismul negruţian (17) – Marius Cruceru, Persoană și Persona

Marius Cruceru (23 octombrie 2014): „Toate comentariile politice pe care le fac sînt NUMAI în nume personal. UEO, instituţie din care fac parte, rămîne echidistantă politic în continuare (după cum s-a precizat și ieri public la Capelă) și nu acceptă niciun fel de resurse financiare de la stat. Ceea ce răspîndesc, analizez, comentez sînt părerile mele personale. Faceți, vă rog, distincție între PERSONA și PERSOANĂ.”

Marius Cruceru (4 iunie 2014): „Prezint scuze în nume personal pentru inconvenientele de la “Carnavalul Animalelor”!”

Marius Cruceru (4 ianuarie 2011): „Doresc să prezint scuzele mele publice faţă de fraţii penticostali răniţi sau întristaţi, prin ricoşeu, de remarcile dure din scrisoarea publică a pastorului Mateaş, scrisoare pe care am găzduit-o pe blogul meu.”

Marius Cruceru (martie 2014): „Îmi cer scuze în numele comunității evanghelice…” (în legătură cu un videoclip al fraţilor Tonea)

Marius Cruceru (6 martie 2014): „…încerc să îl susțin [pe Peter Costea] în felul meu. În ultimul timp m-am ferit de politică.”

Marius Cruceru (22 martie 2014): „Din pricina faptului că sînt plecat din localitate, nu pot participa la Marșul pentru viață. Vă îndemn să mergeți, dragi prieteni! Anul trecut ne-am făcut de rîs. Incredibil de puțini evanghelici pentru un oraș cu o prezență evanghelică atît de numeroasă. Sper din toată inima ca evenimentul să nu fie confiscat politic! Probabil aceasta este una dintre temerile multora dintre coreligionarii mei.”

Alin Cristea (23 martie 2013): „Confirm: Cetățeanul Marius Cruceru a dat o fugă la amiază în centrul Oradiei, la Marşul pentru Viaţă.”

Marius Cruceru (19 octombrie 2007): „Am terminat cu statutul de blogger. Cu cel de “profesionist”. Pentru totdeauna. […] Recunosc în faţa voastră, a fost şi o chestie de orgoliu.”

Marius Cruceru (4 mai 2008): „Aici este Pătrăţosu şi pătrăţosu este un “personaj literar”. Pătrăţosu nu sînt eu, este doar o parte din mine, aia sprinţară, ludică, pusă pe glume, are cam 21 de ani. Eu am mult mai mult.”

Marius Cruceru (aprilie 2008): „…m-am trezit că într-un spaţiu cu totul neobişnuit cu poezia lui Brumaru să fie recitată o poezie cu totul neobişnuită… Ha, să vezi ce-a sărit atunci populaţia la mine, Mi-am încasat-o cu vîrf şi îndesat. Alin Cristea m-a executat fără milă la scenă deschisă, în ciuda faptului că am precizat condiţiile în care s-a întîmplat evenimentul.”

Alin Cristea (21 decembrie 2007): „Pătrăţosu îşi aduce aminte să publice (sau afişează strategic, chiar înainte de Sărbători) răspunsul lui Ionel Tuţac (din 23 noiembrie!). Ca şi în alte dăţi, dezagreez stilul pătrăţoşenic de a complica inutil chestiunea, nu doar lăsînd comentarii dizgraţioase (un blog de asemenea calibru se alimentează şi din astfel de intervenţii agresive), ci chiar încurajîndu-le. Iar modul de a-şi cere scuze e… lamentabil.”

Alin Cristea (18 mai 2008): „De anul acesta nu îi mai acord nici un fel de circumstanţe atenuante lui Marius Cruceru.”

Marius Cruceru (mai 2008): „Este de recunoscut ce face Alin bun, eu am ales însă să îl preţuiesc ca persoană, nu pentru realizările lui în spaţiul electronic.”

No, acum să vă văd, blogocititori: Grupajul de mai sus (care nu e nicidecum finalizat) e realizat de persoana Alin Cristea sau de PERSONA Alin Cristea?

Din seria EMANUELISMUL NEGRUȚIAN

Emanuelismul negruţian (1)
Emanuelismul negruţian (2)
Emanuelismul negruțian (3)
Emanuelismul negruţian (4)
Emanuelismul negruţian (5) – “Găseai foarte multe lucruri bune la UEO. Mai puţin har.”
Emanuelismul negruţian (6)
Emanuelismul negruţian (7)
Emanuelismul negruţian (8)
Emanuelismul negruţian (9) – Mercenariatul lui Dan Botică
Emanuelismul negruţian (10) – E vreo problemă?
Emanuelismul negruţian (11) – Mercenariatul lui Ciprian Simuț
Emanuelismul negruţian (12) – A apărut Cruceru! Nu Marius, Beni
Emanuelismul negruţian (13) – Încă un pastor amețit: Levi Prejban
Emanuelismul negruţian (14) – Mahalaua Evanghelică pe contul lui Dan Botică pe Facebook
Emanuelismul negruţian (15) – Ramificațiile cruceriene
Emanuelismul negruţian (16) – Paul Negruț nu e doar Băsescu al baptiștilor, ci și Hrebenciuc al evanghelicilor

Publicitate

Un răspuns to “În obiectiv: Emanuelismul negruţian (17) – Marius Cruceru, Persoană și Persona”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: