DEZ-Minţiri (03.11.2014)

Levi Mircea Brădeanu, în postarea: Alin Cristea, reformulez, mogulul Alin Cristea, un mahalagiu, sau mitocan, căruia îi place mahalaua!, arată încă o dată de cîtă dobitocenie sînt în stare în spațiul public pocăiții tîmpiți și aroganți.

1.

Titlul postării indică o lipsă crasă de IDEI.

Dar este un titlu bizar.

Are de a face cu o postare a mea în care dădeam un exemplu recent din Mahalaua lui Ionescu.

Dar Levi Mircea Brădeanu nu dă vreun exemplu din Mahalaua lui Alin Cristea. Nici nu există așa ceva, întrucît, de ani buni, eu sînt sever în ceea ce privește comentariile altora pe blogul România Evanghelică.

Cu alte ocazie am arătat care sînt caracteristicile fenomenului pe care l-am numit Mahalaua Evanghelică. Unul dintre motivele pentru care blogul România Evanghelică nu poate fi încadrat în acest fenomen este faptul că nu permit ASTFEL de comentarii căcăcioase. Spre deosebire de Ionescu, care le permite.

Avînd în vedere această caracteristică a blogului lui Cristian Ionescu ȘI faptul că a lipsit sute de zile de la slujba lui pe Internet, anul trecut și anul acesta, voi sancționa în luna noiembrie TOATE blogurile pastorilor penticostali (hotărîre pe care o luasem deja ÎNAINTE de a citi porcăria lui Levi Mircea Brădeanu). Cu retragerea linkurilor, de exemplu.

Un alt motiv pentru care blogul România Evanghelică nu poate fi încadrat în fenomenul Mahalaua Evanghelică e numărul mare, aproape 34.000 de postări, care sînt cu subiecte diverse, doar un procentaj mic de postări fiind suspect de duritatea la care înțeleg că se referă Levi Mircea Brădeanu.

2.

Levi Mircea Brădeanu: „…domnul Alin Cristea este un sunnit care are un cuțit de pluș și aleargă după pastori pe internet.”

Ceea ce scrie omul ăsta e o mare TÎMPENIE.

Atît ține la imaginea pe care a inventat-o cu sunnitul cu cuțitul… :))))

Vînătoarea mea de pastori pe internet?… Nu e adevărat!

Din același motiv de mai sus – România Evanghelică are MUUUUUULTE postări, de tot felul. Citate din zeci (sute?) de cărți. Grupaje de fotografii de la evenimente. Polemici cu diverse persoane (pastorii nu sînt amatori de polemici, ci de indicații prețioase). Semnalarea multor articole cu subiecte din istorie, viața religioasă, politică, educație, sănătate, artă etc.

Mai aproape de realitate ar fi următoarea formulă: pastorii aleargă după Alin Cristea pe internet, să citească ce scrie, că are ăsta un ritm de numa’…

Nu pastori vînez eu, ci evenimente / informații despre FENOMENE, în lumea reală…

Bunăoară, de cîteva ore m-am întors la Oradea, după 4 zile la Timișoara, la o conferință babană la Universitatea de Vest și un simpozion muzical amplu la Biserica Penticostală Elim. O săptămînă o să am de lucru cu descărcatul și încărcatul fotografiilor și înregistrărilor.

Acum o săptămînă am fost la un alt eveniment muzical la Cluj, la Biserica Baptistă Mănăștur.

Și cînd m-am întors în Oradea, ce-am găsit pe Internet? Dobitocenia pocăiților tîmpiți și aroganți…

3.

Levi Mircea Brădeanu: „Acum vrea să-l provoace, să-l ”atace” din nou, pe pastorul Cristian Ionescu. Îi numește blogul … mahala. Dar deși îi numește astfel blogul … îi place în mahalaua pastorului Ionescu. Se duce atât de des în ”mahala” încât știe și că pastorul Ionescu nu a postat o perioadă foarte mare de timp în acest an.”

Atîtea tîmpenii pe centimetru pătrat că nici nu ştiu cu ce să încep… :))))

În primul rînd, nu ACUM vreau să-l provoc pe Ionescu, a pățit-o sărmanul om pe pielea lui de atîtea ori. Dacă s-a dat mare sculă pe basculă…

Nu doar blogul lui Ionescu îl numesc mahala, am numit astfel și blogul Pătrățosului, și al Vindecătorului, și al Texanului, și al Arădeanului, dar mă refer în primul rînd la FENOMEN, apoi la blog…

Eu nu ma DUC în mahalaua lui Ionescu, ci ea vine la mine prin postări (și prin comentarii, în cazul cîtorva bloguri)… Cum vin mii de titluri din sute de bloguri evanghelice prin proceduri tehnice pe care nu le explic acum.

Eu stabilesc prioritățile postărilor mele!

Anul acesta am fost mult mai atent la apariția fenomenului Mahalaua Evanghelică, pentru a-l submina rapid.

4.

Da, sînt mogulul blogosferei evanghelice. Ceilalți trei – Marius Cruceru, Daniel Brânzei, Vasile Tomoiagă – din diverse motive, s-au retras din activitatea… specifică. :)

Asta înseamnă (ȘI) că eu îi iau la rost pe alții, nu ei pe mine… :))))

Un răspuns to “DEZ-Minţiri (03.11.2014)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: