Cum dracu TOATE bisericile evanghelice din România?…

Cică: „Toate bisericile evanghelice din România au putut să vadă mărturia acestor luptători pentru libertate…”

Cine scrie pe blogul nesimţitului Nicolae Rădoi e dus cu pluta…

CUM dracu, în 1978, să poată TOATE bisericile evanghelice (WOW!) să vădă mărturia?…

Nici acum, la 25 de ani de libertate, la cît sînt de nepregătiți evanghelicii pentru spațiul public, nu pot să vadă TOATE bisericile evanghelice (WOW!) o droaie de lucruri de interes evanghelic național!…

De peste 12 ani mă străduiesc să ofer adun și să ofer informații pe Internet despre evanghelicii români (newslettere, reviste electronice, site-uri, bloguri, liste de discuții, Messenger, Facebook, Twitter).

Nici măcar penticostalii între ei sau baptiștii între ei nu se cunosc prea bine. Ca să nu mai vorbesc de cît apleacă urechea la dezinformații și MINCIUNI!

Pe de altă parte, invitația nesimțitului Nicolae Rădoi la Biserica Română Baptistă Logos din Chicago, unde este pastor Daniel Chiu, cunoscut denigrator al lui Iosif Ţon, devine cu totul suspectă – și subminează mărturia depusă – în condițiile în care pastori baptiști precum Daniel Brânzei, Daniel Chiu și guguștiuci precum Nicolae Rădoi, Paul Dan, Paul Morar sînt în plină campanie de calomniere pe Internet a lui Iosif Țon (prima campanie de acest fel a avut loc în 2010-2011, fiind condusă de pastorii baptiști Marius Cruceru și Paul Negruț).

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: