Iar urlă Marinel Blaj la lună… – 24 noiembrie 2014

http://cetateadepiatra.wordpress.com/2014/11/24/s-a-terminat-tarlaua-locala

Poantele răsuflate ale impostorului Marinel Blaj nu indică decît aceeași răutate pe care a arătat-o anul acesta în diverse postări, în care și-a arătat lipsa de competență TEOLOGICĂ în chestiuni de teologie.

Iosif Țon și Cristian Barbosu sînt numele sonore pe care le batjocorește Marinel Blaj, după șablonul pseudopamfletar al tovarăşului său întru impostură, Vindecătoru, fără a prezenta informații concrete sau IDEI argumentative.

Iată cu ce interogaţii imbecile se prezintă Marinel Blaj în spațiul public: „Există premize „harvestiene” la Alba Iulia şi se doreşte includerea în evenimentele naţionale ale lui 1 decembrie? Presupunând că Ponta mai pontează la guvern la acea oră şi că va participa la evenimentele de acolo, poate asistăm la minunea convertirii acestuia, căci nu te pui cu ambiţiile mega-pastorului nostru!”

Mai bagă şi o poză cu un soldat!… :)))))

Arădeanul, ca și Vindecătoru, are o minte paranoică, care selectează cîteva informații pe care le aranjează într-o ordine care nu are de a face cu REALITATEA!

Din nou, iată ce gînduri imbecile are Arădeanul: „Ceea ce mă pune pe gânduri este programarea acestor conferinţe, cu precădere cea de duminică. Iosif Ţon ştie foarte bine că majoritatea covârşitoare a bisericilor din Arad au serviciile duminicale între orele 10-12 şi 18-20. Mi-e greu să cred că e o simplă coincidenţă invitarea exact în acele intervale orare pentru acele conferinţe. Cum „diva” Iosif Ţon are încă mulţi admiratori, este de la sine înţeles că vor fi multe biserici cu o audienţă scăzută în acea duminică.”

Păi Iosif Ţon ţine prelegeri nu doar duminică, ci şi vineri seara şi sîmbătă seara. Dar Arădeanul selectează doar ziua de duminică. Și dacă vor fi multe biserici cu o audiență scăzută în acea duminică, de ce ar fi de vină Iosif Țon și nu ACELE biserici pentru situația creată?

Și cine îi mulțumește lui Marinel Blaj pentru articol?

Un alt impostor, mai celebru ca Arădeanul: Paul Dan! :))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: