Bă, mare nesimțit Marinel Blaj, ești cam imbecil…

https://cetateadepiatra.wordpress.com/2014/11/24/s-a-terminat-tarlaua-locala

Iată ce îmi transmite, într-un mod cu totul „inedit”, Arădeanul:

„UPDATE: Sunt atenţionat iarăşi de un prieten că paranoicul de serviciu al blogosferei evanghelice mă face în fel şi chip pe vălăul pe care îl numeşte atât de pompos. Am rezistat ispitei de a citi ce a mai debitat schizofrenicul, fidel promisiunii pe care mi-am făcut-o (vezi Matei 7:6). Am adăugat însă acest update, aflând şi din fervoarea cu care îmi populează coşul de gunoi al blogului că nu se potoleşte, pentru a-i transmite o rugăminte: Stimabile, de unde pot obţine adresa ta, ca să-ţi trimit nişte Rudotel? Poate ţi s-a epuizat stocul! Aştept răspunsul tău la adresa: http://www.cetateadepiatră.wordpress.com/spam !”

Nu e vorba de nici o fervoare. Dar şi dacă ar fi, chestiunea are cu totul alţi parametri decît cei invocaţi de Marinel Blaj (paranoicul de serviciu, schizofrenicul etc.).

Felul cu totul neruşinat în care mi se adresează are de a face cu postarea mea:

Iar urlă Marinel Blaj la lună… – 24 noiembrie 2014

În acea postare am demascat poantele răsuflate ale lui Marinel Blaj care indică aceeaşi răutate pe care a arătat-o anul acesta în diverse postări, în care și-a arătat lipsa de competență TEOLOGICĂ în chestiuni de teologie. Iosif Țon și Cristian Barbosu sînt numele sonore pe care le batjocorește Marinel Blaj, după șablonul pseudopamfletar al tovarăşului său întru impostură, Vindecătoru, fără a prezenta informații concrete sau IDEI argumentative.

UPDATE-ul lui Marinel Blaj nu are de a face cu chestiunile pe care le-am abordat în postarea mea, ci este, ca și în alte dăți, doar o formă, gregară și guralivă, de reflex defensiv. Care însă indică un grad îngrijorător de imbecilitate.

1. Dacă Marinel Blaj a rezistat ispitei de a citi ce am scris eu, atunci de unde și pînă unde trage concluzia că aș putea fi etichetat ca paranoic și schizofrenic?

2. DE CE „îmi” adresează un astfel de mesaj, care este cu totul inutil, din moment ce eu am arătat, în mai multe rînduri, de-a lungul anilor, că „fervoarea” mea se manifestă mult mai intens – vezi cazurile Marius Cruceru, Cristian Ionescu, Petru Lascău, Daniel Brânzei, dar și Vindecătoru, Paul Dan, Nicolae Rădoi?

3. Marinel Blaj, cum am arătat în alte ocazii, are o percepție deformată asupra spațiului public de pe Internet, unde, precum atîția alți evanghelici înaintea lui, ar vrea să nu fie deranjat… :))))

4. Marinel Blaj a mai făcut ÎN PUBLIC astfel de aprecieri neinspirate la adresa mea, pentru care, cică, și-a cerut scuze. Acum nu face decît să recidiveze. Într-un mod nerușinat și imbecil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: