Un comentariu pe Facebook referitor la Evenimentul Anului BBSO

Daniela Mureşan a scris despre Evenimentul Anului BBSO pe contul Pirlea Elvis: „mă aşteptam la mai mult, mai frumos anii trecuţi!”

Dehelean Eliza: „Scopul e să aducem Slavă Domnului, nu să vedem care an e mai frumos!! Data viitoare hai cu altă aşteptare…şi va fi cel mai frumos!!”

Iată comentariul meu:

Dacă scopul e să aduceţi slavă Domnului, atunci ce căutaţi la Sala Sporturilor? De ce nu aţi rămas în bisericile voastre? Să pun poze cu 3 rînduri de scaune goale în faţă din biserică, de acum 2 săptămîni şi din alţi ani? Ce fac tinerii timp de un an? Îi aduc slavă Domnului prin viaţa lor?

UPDATE 15.50

Alin Cristea: In SUA, desigur ca ar fi fost articole in reviste despre un astfel de eveniment public, si nu reactii puerile de tipul: Noi am adus slava Domnului, de ce comentati?

Fenomenul Jubilate presupune anumite standarde, din perspectiva critica. Fenomenul BBSO le presupune? Are perspectiva critica?

Eu, ca unul care sint in Oradea de aproape 20 de ani, cunosc o droaie de chestiuni. Nu ma impresioneaza nici numarul de muzicanti, nici luminile unui spectacol. Ma impresioneaza… ADEVARUL. Si ma doare.

Pe linga blogul Romania Evanghelica (34.650 postari), mai am si Oradea Evanghelica si alte 80 de bloguri.

Ia intrebati-va DE CE exista o diferenta uriasa, 1.340.000 de vizualizari, intre primele doua videoclipuri de pe contul YouTube al Bisericii Speranta Oradea? Numarati apoi de cite ori am popularizat primul videoclip (Glorie Mielului) pe Romania Evanghelica, pe Oradea Evanghelica, pe Facebook, pe Twitter si in alte locuri. Si se trezeste un ametit sa ma trimita sa ma rog…

Tinerilor, traiti anistoric, decontextualizat si impertinent! Adica nu aveti IDENTITATE! De aceea va atrage muzica (de ce nu va atrage filosofia, teologia, sculptura, estetica cinematografica?) si evenimentele AMPLE, pentru ca se creeaza iluzia IDENTITATII.

De ce jucati fotbal sau va impuscati cu vopsea, si nu jucati scrabble? Acest joc determina creierul sa faca multiple conexiuni si sa gaseasca cele mai eficiente solutii in cazul anumitor provocari.

NOTĂ

Au mai fost și alte comentarii, replici, dar au fost șterse, nu am apucat să le salvez.

UPDATE 16.15

Pirlea Elvis mi-a blocat accesul.

Alt bătut în cap, precum Bătuții-n cap de la BBSO.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: