O „discuție” pe Facebook – 4 februarie 2015

Cineva a postat un link: Liana Stanciu va conduce ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR ROMÂNI care doresc ora de religie în școli.

Cu următorul comentariu: De fapt asociatia asta ar trebui sa se numeasca „Asociatia parintilor care nu doresc ca alti parinti sa poata opta sa isi trimita propriii copii la altfel de ora decat cea de religie in respectivul interval orar” :)

Iată comentariile care au urmat, peste 150:

Patric Ionescu: Pai da, asta inseamna toleranta: crezi in ce vrei, atita vreme cit crezi ca mine :)
Marlboro Blue: Oare nu exista deja locuri facute din banu’ contribuabilului in care copiii ar putea invata religie? De ce trebuie si in scoala? Cu ce se ocupa de fapt BOR, ca nu stiu sa contribuie enorm la cazarea/masa nevoiasilor.
Patric Ionescu: Poa’ sa invete si in scoala, nici o problema, pe astia ii roade ca copiii ALTORA nu invata religie in scoala.
Marlboro Blue: faci ca noi sau nu faci nimic. Esti cu noi sau ne esti dusman. Seamana cu niste chestii care sint usor de asociat unor religii. Da ajunge pe tema asta ca ma prind fanaticii. Pardon, fantasticii.
Raluca Tarcea: Foarte bun numele asociatiei :)
Marlboro Blue ASPRcDOdRîș
Octavian Giosanu: Nu inteleg de ce le trebuie asociatie. Trebuie doar sa completeze o cerere prin care copilul lor poate urma acest curs. E atat de simplu!
Tantza Te: de ce asociația părinților români care doresc ceva de la o instituție nestatală nu i se adresează acelei instituții nestatale?
Creola Zamfirache: Asta e pe genul unde dai si unde crapa :) :) :)
Adrian Toma: Ar trebui se studieze istoria religiilor…necesara intelegerii lumii in care traim…altceva nu este decat indoctrinare. Copiii vor creste…vor citi singuri…se vor documenta…vor alege in cunostinta de cauza o religie sau alta daca aceasta va veni in sprijinul principiilor de viata personale. Daca intrebi pe cineva de ce este ortodox…sau catolic ?…o sa-ti raspunda „asa am fost botezat” sau „nu stiu”. Religia ar trebui sa fie o alegere constienta…nu indusa de mama..tata…societate…bunica sau bunic.
Marius Corîci: Niste dobitoci.
Ruxandra Dumitriu: Ideea care se vehiculeaza de a se studia etica si istoria religiilor este complet nefezabila. La masterat am avut un curs de istoria religiilor care m-a facut sa inteleg de atunci ca de fapt noi nici macar pentru mediul universitar nu avem profesori pregatiti. Ganditi-va ca aici este vorba de a trimite un profesor si in ultima scoala din ultimul sat, ori cred ca la noi abia daca ii putem numara pe degete pe profesorii de etica si de istoria religiilor. Eu prefer predarea religiei – in primul rand ca o reparatie pentru cei 50 de ani de comunism care ne-au sters pe creier un pic. Nu vad nimic rau in studierea unei religii anume, nu suntem singura tara europeana unde exista un astfel de curs. Si celelalte confesiuni si religii ar trebui sa aiba acces la predarea unei astfel de ore.
Anna Chitan: bleaks!
Florin Grigorescu: Cine a avut vreodata o parere buna despre Liana Stanciu?
Tantza Te studierea unei religii nu este egală cu predarea dogmei acelei religii.
Lia Ungureanu: Tantza Te, you make baby Jesus cry :)
Lia Ungureanu: Toti cei din fotografie fac parte din respectiva asociatie sau e o fotografie la intamplare in care apare si Liana Stanciu?
Catalin Lungu: Nici o petitie online, nimic? Pai ce asociatie sunt astia daca nu au facut nici macar o petitie online….
Tantza Te: mi-ai luat întrebarea din gură, Lia. mostră de jurnalism online? :)
Creola Zamfirache: Uite eu vreau sa se studieze coranul :) :) si semnez petiție online pt asta :) :)
Gabriel Sava: Hail Thor!
Gabriel Stanica: Tare asta cu spalati pe creier in 50 de ani de comunism :)
Alin Buda: Asociația de bigoți.
Andrei Badoiu: natie de intoleranti
Romulus Carson: #Asociatiadedatdinguradoarpentrucaestivedetasaupersoanapublicasiecoolsadaidingura.
Sorin Sfirlogea: Ați înțeles greșit inițiativa doamnei Liana Stanciu. Ea vrea să înființeze o Asociație a Părinților Români Care Vor Să Bage Copiilor Pe Gât Religia. Mă gândesc și eu să fac o Asociație a Părinților Români Care Vor Să Bage Biblia în C… Lianei Stanciu. Oi găsi aderenți la ideea asta? :)
Michael Haulica: părinți duși cu pluta.
Ulei Dan: stati linistiti…e ca ori care materie care e obligatorie,(adica ii doare-n cur pe copii)
Tiberiu Nica: Putem sa-i spunem acestei asociatii #Asociatiaaltoroamenicareaudreptullasociereasacumilavetisivoi sau #asociatiaunoroamenicareauaceleasidrepturicaateiiagresivicareneagadrepturilealtoroameni. Depinde din ce perspectiva privesti problema. Nu a aparut nimeni sa ne spuna ce scrie in Constitutie? Vestita faza cu „scrie in constitutie ca suntem stat laic”. Sa nu ne luam prea in serios ca e pacat.
Lucian Bandac: De aia e bine sa fie optionala religia in scoala. Pentru ca asa cum sunt parinti care vor sa-si indoctrineze copiii, la fel exista parinti care nu doresc acest lucru. Religia fiecaruia este optiunea lui, ceva intim si personal.
Alin Cristea: Daca ar fi sa folosesc cuvintele unora de aici, ar trebui sa zic ca o droaie de comentatori (care sint impotriva religiei) sint dusi cu pluta, niste dobitoci…
Bogdan Eduard Dascalu: cum zice si Lucian…sa faca 24 ore religie…dar sa fie optionala…prea multa ura…pentru un rahat…sa faca ce vor ei…da’ sa ne lase pe noi in pace…cum zise autoru’…
Alin Cristea: Cum adica pentru un rahat? Unde ai invatat sa vorbesti asa, la coada vacii?
Alin Cristea: Dupa 45 de ani de ateism, n-ar fi normal sa fie 45 de ani de cultura religioasa?
Alin Cristea: Si de cultura financiara?
Alin Cristea: Si de cultura muzicala?
Alin Cristea: No, cite rahaturi!…
Alin Cristea: La ce folosesc comentariile voastre cacacioase?
Alin Cristea: Sa aratati cit de… dezinhibati sinteti?
Alin Cristea: O asemenea gindire proletara / burgheza unde va duce?
Alin Cristea: Cum va educati copiii FARA cultura religioasa? Doar cu manele si pop?
Bogdan Eduard Dascalu: tati…daca esti pe acid…baga o rugaciune sa-ti treaca…
Alin Cristea: N-are rost sa va intreb daca ati fi de acord cu caligrafia, nu?
Alin Cristea: Ba, timpitel, ia o gura de aer si casca urechile la ce e valoros, nu la ce e… sclipicios!
Alin Cristea: Sau libidinos…
Alin Cristea: E chiar o minune ca tara asta mai sta in picioare, la cum gindesc si se exprima cetatenii ei pe Facebook!…
Bogdan Eduard Dascalu: adik pentru ca aduci ca argument pentru ca am avut o perioada de comunism…de x ani…sa avem una de cultura religioasa (ma intreb cati din sanul bisericii inteleg termenul asta…) da’…uite ca aceeasi perioade a fost fara curve…hai sa avem una si…Vezi mai mult
Alin Cristea: Pai o detin, mai baietica, ca ma informez si ii informez si pe altii, de peste 12 ani pe Internet, din diferite tipuri de cultura, nu numai religioasa, ci si estetica cinematografica, ca romanii sint prosti si la cum se uita la filme (si reclame), nu numai cum se uita la Biblie…
Alin Cristea: Si joc Scrabbe, ca e joc inteligent, nu biliard sau popice…
Alin Cristea: Perioada de comunism a distrus ELITA tarii, nu numai in ceea ce priveste clerul religios, ci si alte paliere social-culturale.
Alin Cristea: De-aia scrii cum scrii, mizerabil, fara demnitate si estetica…
Alin Cristea: Fara IDEI…
Bogdan Eduard Dascalu: :) imi cer scuze fata de gazda…sunt coplesit…
Alin Cristea: Spatiul public a devenit extrem de… manelist!
Alin Cristea: Da-ti cu apa pe ochi si fa-ti timp de cultura generala, ignorantule!
Alin Cristea: Parintii si bunicii nostri erau oameni mai simpi, dar erau… OAMENI!
Alin Cristea: Ai vreo IDEE? Expune-o si sustine-o, daca esti in stare!
Alin Cristea: Poate sa fie despre cresterea animalelor, despre scaune si mese, despre melci, despre pix sau stilou, dar sa fie o… IDEE!
Alin Cristea: Orice poate sa foloseasca termeni precum dusi cu pluta, dobitoci etc., dar nu orice poate sa ii foloseasca ca sa exprime o IDEE!
Alin Cristea: Asta de a folosit expresia asociatie de bigoti oare stie ce inseamna bigot?
Alin Cristea: Am mai intilnit aceasta situatie pe Facebook.
Bogdan Eduard Dascalu: nu-mi permit sa cred ca as putea emite vreo IDEE…dar acel rahat folosit…era pentru aceasta Asociatie….care incalca orice urma de normalitate, printr-o discriminare fatisa….dar sa rezumi…cam ce IDEE ai emis pana acum…sau au fost mai multe si nu le-am sesizat?
Alin Cristea Da, am emis mai multe.
Alin Cristea: Religia fiecaruia este optiunea lui, ceva intim si personal? PAI NU E ASA! Religia are o componenta PUTERNICA de tip comunitar, social-cultural!
Alin Cristea: Religia e personala, dar nu e privata!
Alin Cristea: Oricum, nu religia e in discutie, ci faptul ca s-au trezit citiva aici ca nu le place ceva (putea sa fie ABBA) si au comentat, ca in mahala, despre chestiune.
Alin Cristea: E acelasi tip de pozitionare antagonista de tip gimnazial.
Alin Cristea: Nu-mi place ceva, da-i si da-i, ca nimeni nu ma sanctioneaza pe Facebook!…
Alin Cristea: Pai polemica e cu totul altceva!
Alin Cristea: Care implica o forma de respect a preopinentului.
Alin Cristea: Sau, cel putin, o forma de respect a propriei PERSOANE! Persoana e un concept dezvoltat de filosofia greaca si de teologia crestina.
Alin Cristea: Omul nou pe care voia sa-l produca comunismul s-a indepartat mult de ceea ce inseamna PERSOANA.
Alin Cristea: Oricum, daca un filosof ateu celebru precum Antony Flew s-a convertit la crestinism, o fi ceva speranta si pentru idiotii de pe Facebook.
Octavian Giosanu: Alin Cristea barba sau numele te fac sa crezi ca ai dreptate sau ca detii vreun adevar?
Ionut Buzoianu: Eu vreau sa formez Asociatia „Alin Cristea”.
Pentru a deveni membru trebuie sa postezi in mod obsesiv un minim de 37 de comentarii la un post.
Cuvinte obligatorii de folosit: „dobitoci”, „coada vacii”, „rahaturi”, „cacacioase”, „idioti” si „cultura religioasa”
Cosmin Hutanu: religia si cultura nu trebuie amestecate in aceeasi oala, e statistic dovedit de-a lungul istoriei ca religia a daunat culturii, de aia nu exista „cultura religioasa”, exista diferita doar diferite forme de manifestare a fricii de necunoscut, cultura, stiinta si in general cunoasterea sunt adversarii cei mai importanti pentru religie, din prisma religiei.
Gotlieb Goguli: unde erau totzi crestinii astia in 86 cind incepeau sa cada bisericile prin Bucuresti???
Claudiu Serban: citez din articol „introducere în studiul celorlalte mari religii ale lumii, precum şi de a-i ajuta să înţeleagă dimensiunea istorică, culturală şi morală a fenomenului religios” . ha ha ha , mare diferenta intre acest ideal si ceea ce se face sau se va face …abureli tampite sponsorizate de BOR pe banii prostilor
Anatol Carmin: Gotlieb Goguli, ăsta e un soi de apel de tipul cine-a mîncat salam cu soia e român bun, cine nu, nu. Au trecut 30 de ani. Wild guess: mulți dintre ‘creștinii ăștia’ nu erau nicăieri. Alții, puțini, se agitau. Cert e că majoritatea o sugeau în liniște, laolaltă cu ‘ateii ăștia’, cu ‘agnosticii ăștia’, cu secretarii de partid, curvele, lăcătușii mecanici și vînzătoarele de la alimentara, Indiferent ce s-ar (mai) fi demolat.
Alin Cristea: Cum adica „e statistic dovedit de-a lungul istoriei ca religia a daunat culturii”? De pe ce planeta sinteti? De la… coada vacii?
Alin Cristea: Claudiu Serban: „abureli tampite sponsorizate de BOR pe banii prostilor”? Ce sint exprimarile astea? „Cultura” gogomanilor de mahala?
Alin Cristea: Ba, Octavian Giosanu, cheleste-te, ca oricum nu te intereseaza… adevarul.
Alin Cristea: Ba, Ionut Buzoianu, formeaza-ti asociatia… Ionut Buzoianu. Cit despre cuvintele amintite, fa bine si reia comentariile, ca sa vezi de unde provin unele (vad ca si ultimele comentarii contin limbaj de mahala) si incearca sa pricepi, daca poti, soiul de limbaj pe care il folosesc eu.
Alin Cristea: Am vazut ca aveti lacune mari atit in bagajul cultural, cit si in exprimarea in spatiul public. ASTA e de fapt discutia, nu barba mea, religia sau cite comentarii scriu.
Alin Cristea: De ce se discuta despre BOR, cind de fapt e vorba de… religie? De fapt, de cultura religioasa? Sa se renunte si la cultura muzicala? Sa se bage Beatles si Michael Jackson?
Alin Cristea: De ce sa nu fie educatie religioasa despre valorile iudeo-crestine? Ca doara Europa nu s-a format pe baze budiste!…
Alin Cristea: De ce sa nu fie educatie religioasa care sa aiba la baza respectul pentru… PERSOANA? Pai cum au aparut spitalele? Cum au aparut scolile? Asa, din preocupari… laice?
Alin Cristea: De ce pentru scriitori mari BIBLIA este una din cele mai importante carti?
Alin Cristea: Biblia e o mica biblioteca – 66 de carti.
Alin Cristea: Are tipuri de literatura. Sapientiala, de exemplu.
Alin Cristea: Discutia nu e despre BOR, religie sau barba cuiva. Discutia e despre ce idiotenii puteti sa scrieti!
Anatol Carmin: Aline, las-o mai încet că-s prea grele întrebările. Uite, la aia cu BOR știu eu să răspund – pentru că BOR e de rahat. De-aia se discută despre BOR. Io deja am obosit după răspunsul ăsta, așa că mă duc să ma odihnesc.
Alin Cristea: Asadar, astia care contabilizeaza cuvintele, sa bage de seama CINE a zis „BOR e de rahat”. Pai a folosi o astfel de expresie indica lipsa de educatie in exprimare! De asemenea, a aborda o astfel de chestiune, in public, in acest fel, e dovada de idiotenie. Eu nu sint nici ortodox, nici preot. Dar nici cu mintea… odihnita!
Alin Cristea: Pai de ce sa o las mai incet? Adica voi sa va exhibati damful gurii voastre nespalate (care vine dintr-o minte nespalata)? Lasa ca dau cu spray parfumat!…
Anatol Carmin: Aline, oricum o dai la întors, BOR este (și rămîne) de rahat. Nu poți să schimbi asta.
Alin Cristea: Eu sint cetatean roman si vreau mirosuri mai placute in tara mea.
Alin Cristea: Expresia „BOR este de rahat” este ambigua, nu si impresia pe care o lasa cel care are o astfel de gura spurcata.
Alin Cristea: Cum am mai spus, nu despre religie e vorba. Deci nu despre BOR. Astea sint obsesii!
Alin Cristea: Si indica, desigur, neputinte!
Alin Cristea: Mizeria din jurul blocurilor nu se datoreaza… BOR-ului. E rahatul vostru!
Alin Cristea: Coruptia la fel!
Alin Cristea: Saracia financiara e un lucru, saracia cuvintelor si a sufletului e alt lucru!
Alin Cristea: Despre ORICE o sa ziceti ca e de rahat, daca nu va place ceva. – ASTA e discutia!
Alin Cristea: Inainte de 1989 exista o demnitate a saracilor, parintii si bunicii nostri stiau sa traiasca cu demnitate si in saracie. Acum a venit vremea Facebook, sa va cacati pe orice in public!
Anatol Carmin: Nu e deloc ambiguă afirmația. Cînd spun că BOR este de rahat trebuie să înțelegi că nu se mai poate face nimic, trebuie trasă apa.
Alin Cristea: Ba nu am de gind sa inteleg NIMIC de la cineva care se exprima porcos!
Alin Cristea: Daca atita te duce mintea…
Alin Cristea: Daca nu pricepi rolul religiei in istoria omenirii…
Alin Cristea: Daca nu pricepi rolul BOR in istoria Romaniei…
Alin Cristea: Crezi ca daca stii sa tragi apa, ai rezolvat problema… cacatului?
Alin Cristea Mentalitate mediocra de modernist puturos!
Alin Cristea: Gunoiul e una dintre MARILE probleme ale omenirii.
Alin Cristea: Si in spatiu au trimis oamenii gunoi!
Alin Cristea: Deci nu trasul apei e… solutia!
Alin Cristea: Nici formulele timpite!
Alin Cristea: Tragi apa DACA e rezolvata problema canalizarii!
Alin Cristea: Si CINE sa o rezolve?
Alin Cristea: Ma refer, desigur, si la canalizarea sufletului si a mintii!
Alin Cristea: Cum am mai spus: CINE a inventat institutia spitalului? Dar a universitatii? A scolilor? Ateii?
Alin Cristea: Ati auzit de Maica Tereza? Aeroportul din capitala Albaniei ii poarta numele! Tara care s-a declarat cindva ateista!
Alin Cristea: Ati auzit de William Wilberforce, care a luptat zeci de ani pentru abolirea sclaviei? Ce motivatii a avut? Atee?
Alin Cristea: A fost incurajat de John Newton, fost negustor de sclavi, convertit la crestinism, care a compus celebra melodie Amazing Grace.
Alin Cristea: Unde v-ati ascuns, mai ignorantilor? Inteleg ca azi noapte dormeati. Dar acum unde sinteti? Cind o sa bagati in discutie Inchizitia si cruciadele? Ca asta e nivelul maxim pe care l-am observat la cei care sint deranjati de religie si vreo biserica, ortodoxa, catolica sau de alt fel.
Alin Cristea: Ati auzit de Martin Luther King? Ce, drepturile omului au aparut asa, din senin?
Alin Cristea: Ati auzit de Richard Wurmbrand, care era cit pe-aici sa ia locul intii lui Stefan cel Mare, la Mari Romani?
Alin Cristea: Ati auzit de Iosif Ton, care a fondat Universitatea Emanuel, Alianta Evanghelica din Romania, Radio Vocea Evangheliei, Editura Cartea Crestina?
Alin Cristea: Nu ma astept sa fi auzit de Viorel Pasca, care acum citiva ani a luat doi oameni de pe strada sa aiba grija de ei, auzise la TV ca murisera oameni de frig si s-a gindit ce poate sa faca. Acum are 125 de astfel de oameni de care are grija, cu picioare amputate, cu probleme psihice. Fara sa aiba vreo organizatie. Pai nu motivatiii de tip RELIGIOS l-au determinat sa faca asa ceva?
Alin Cristea: Ce minte perversa puteti sa aveti, ca sa credeti vreo clipa ca universul terestru nu se destrama fara retelele religioase?
Alin Cristea: Scria Sever Voinescu in Evenimentul zilei in 15 decembrie 2014: Religia este o experienta omeneasca majora si elevii trebuie sa o cunoasca ca atare.
Ionut Buzoianu: Alin Cristea, te intrebi unde ne-am ascuns..
Raspunsul este simplu:
Vezi tu, daca intr-o camera plina de oameni normali intra unul imbracat intr-un costum din foi de Biblie care recita Ezekiel 25:17 in timp ce roteste o coasa in jurul capului, camera se goleste.
Acolo ne-am ascuns.
P.S. Esti foarte aproape de 100 de comentarii! Hai ca se poate!
Alin Cristea: In orice institutii sint probleme, dar asta nu sterge faptul ca omenirea exista prin institutii, nu prin indivizi autonomi care pot sa gindeasca si sa exprime ORICE pe cont propriu.
Alin Cristea: Ba, Ionut Buzianu, eu nu ti-am citat din Biblie, dar o pot face. Eu ti-am citat din cultura generaal, ignorantule.
Alin Cristea: Dar pot cita si din Biblie. Daca voi pretindeti toleranta, inseamna ca trebuie sa aveti toleranta si fata de cei care citeaza din Biblie. Sau din Coran.
Alin Cristea: Crestinismul autentic e un scandal, are pretentii majore, absolute.
Alin Cristea: Nu e nimic anormal ca nu va place sa fiti provocati de adevar.
Alin Cristea: Cite comentarii pot sa criu? Cu siguranta mai multe decit 100. Acum un an si ceva, am participat la o discutie polemica care a avut peste 700 de comentarii.
Alin Cristea: Apropo, a fi ironic e tot o chestie de cultura.
Anatol Carmin: Păi fii atent că monologul despre cloaca aia de la BOR nu-i foarte exact o discuție.
Alin Cristea: Depinde ce cultura ai, de la televizor si din tabloide, sau din carti, adica ceva legat de IDEI.
Alin Cristea: Ba, Anatol Carmin, numai si folosirea expresiei „claoca aia de la BOR” te descalifica ca preopinent intr-o astfel de discutie publica.
Alin Cristea: Altii zic: cloca aia de la partid, de la firma, de la scoala etc. – ASTA e chestiunea in discutie, nu ceva legat de religie sau de BOR. ASTA e nivelul vostru maxim de prezenta in spatiul public, sa va folositi una dintre cele 10 expresiii smechere pe care le-ati invatat.
Alin Cristea: WOW, ai folosit cuvintul monolog? O sa te aleaga imparat in mahala…
Alin Cristea: N-am priceput despre ce monolog e vorba…
Alin Cristea: Maica Tereza a fost catolica, Wurmbrand luteran, Iosif Ton baptist.
Alin Cristea: Oricum, am destula experienta pe Facebook / Internet ca sa stiu ca nu vorbesc singur. Comentariile mele sint citite. :)
Alin Cristea: Desigur, nu ofer comentarii inteligente fara socuri de trezire din somnolenta ratiunii…
Alin Cristea: Nu e clar ca o droaie de oamenii vorbesc INAINTE sa gindeasca?
Alin Cristea: Si ca vorbesc ca si cum ar exista un fel de egalitate pe Facebook, ne-am trezit toti cetateni care au parte de un scaun. Pai nu e asa, ca oamenii sint diferiti. NU sintem egali.
Alin Cristea: Unii ar trebui sa vorbeasca 3 ore, ca au ce zice, altii doar 20 secunde, DACA dupa 3 ore au vreo intrebare.
Alin Cristea: Comunismul a distrus ELITELE Romaniei. E nevoie de recuperarea unor VALORI.
Alin Cristea: In general, orice institutie, deci si BOR, produce ELITA.
Alin Cristea: Doar nu o sa te duci la orice doctor cu copilul tau, ci la cel despre care ai aflat, cumva, ca e bun. Ca e COMPETENT pe un anumit palier.
Alin Cristea: Nu o sa-ti dai copilul la meditatii la orice profesor, ci la cel despre care se zice ca e bun, adica e sever si isi da interesul.
Alin Cristea: Asadar, cei care nu sint multumiti de BOR ar trebui sa caute ELITA din BOR, cei care nu sint multumiti de partide ar trebui sa caute ELITA din partide, cei care nu sint multumiti de idiotii care comenteaza pe Facebook, ar trebui sa caute ELITA de pe Facebook.
Alin Cristea: E dureros, stiu. Trebuie sa induri complexe de inferioritate, sa-ti recunosti submediocritatea, dar alta sansa nu exista.
Alin Cristea: Nu e competitie, e… VIATA!
Anatol Carmin: Aline, dacă nu te potolești îl chem pe Remus Cernea.
Alin Cristea: Cum sa priceapa cineva chestiunea „Ion Creanga e un Homer al literaturii romane”, daca nu stie cine e Homer? Daca nu intelege un astfel de vector cultural?
Alin Cristea: Anatol Carmin, asta a vrut sa fie o gluma?
Alin Cristea: Eu nu ma potolesc, asta e clar. De 12 ani sint pe Internet si nu m-am potolit, dimpotriva, sint prezent in tot felul de locuri.
Alin Cristea: Cine e… Remus Cernea? Seful pompierilor?
Alin Cristea: Doar inca un accident in istoria romanilor…
Alin Cristea: Un bau bau pentru cei slabi de inima?
Alin Cristea: Eu va dau exemple de marca, precum Maica Tereza, Richard Wurmbrand, Iosif Ton, si voi veniti cu… Remus Cernea? :))))))
Alin Cristea: Aveti idee despre ce niveluri diferite vorbim?
Alin Cristea: Ca si cum s-ar lauda vreun roman cu Sergiu Nicolaescu… Cind exista atitia regizori de calibru mondial.
Alin Cristea: Asta au fost si Sergiu Nicolaescu si Adrian Paunescu… Pompieristi.
Alin Cristea: Cica Marlboro Blue: „…nu stiu sa contribuie enorm la cazarea/masa nevoiasilor.” Pai daca nu stie inseamna ca e ignorant, nu ca BOR nu contribuie… Putea sa zica asa ceva si depre evrei, si despre musulmani, si despre partide, el oricum NU STIE…

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: