Atenţie la minciunile din Mahalaua Vindecătorului – 19 februarie 2015

rasvancristian.wordpress.com/2015/02/19/cronici-mondene-169-cui-ii-e-frica-de-marinel-blaj

Nu doar că Vindecătoru permite comentarii mizerabile și sterile, dar, culmea obrăzniciei, tocmai comentatorul szromulus, pentru ale cărui minciuni găzuite de blogul lui Marinel Blaj am făcut plîngere către Biserica Baptistă Golgota din Arad (unde este membru Marinel Blaj), are un comentariu cu totul CRETIN:

„Cum spuneai, acel comentariu nu facea referire la nici o persoana fizica concreta, ci discutam despre diavol in sine, el infiereaza pe evanghelici, el este sursa tutoror relelor. Chiar mai mult in Sfintele Scripturi se precizeaza si locuri fizice concrete unde diavolul are tronul. Eu am numit Oradea ca fiind un astfel de loc. De unde stiu? Poate ca am avut o viziune, o revelatie, sau o presupunere. Avand in vedere ca am citit “Scrisorile lui Zgandarila”, eu, acolo, aveam in minte doi draci, unul batran si versat cu mare popularitate si unul tanar. Ii vedeam pe cei doi dialogand, cel batran dand sfaturi celui tanar, care tocmai s-a mutat in Oradea :D”

Comentatorul szromulus minte.

Comentariul lui szromulus din 28 noiembrie 2014 la postarea lui Marinel Blaj din 24 noiembrie 2014, intitulată S-a terminat tarlaua… locală, se referă, fără nici o îndoială, la mine:

„Nu poate fi coparat cu Mircea Badea. In ciuda faptului ca in ultimii 4-5 ani a fost fidel varanului, Badea are umor si este foarte creativ. Asasinul evanghelic de Oradea este sustinut de forte obscure, ezoterice si platit de alte religii sa infiereze evanghelicii. Are o minte diabolica ca Jigsaw din seria de filme Saw, face rau dupa care se simte foarte fericit :D”

szromulus

Dar prezint şi contextul comentariilor:

marinel-blaj-1

marinel-blaj-2

marinel-blaj-3

Aşadar, Marinel Blaj scrie: „Urmărind clipul, n-am putut să mă abţin să nu mă gândesc la un alt personaj “celebru”: Mircea Badea.”

Clipul e în întregime cu mine, Alin Cristea. :)

Marinel Blaj, urmărind clipul cu ALIN CRISTEA, se gîndește la… Mircea Badea.

Comentatorul szromulus îi răspunde: „Nu poate fi coparat cu Mircea Badea. In ciuda faptului ca in ultimii 4-5 ani a fost fidel varanului, Badea are umor si este foarte creativ. Asasinul evanghelic de Oradea este sustinut de forte obscure, ezoterice si platit de alte religii sa infiereze evanghelicii.”

Cînd comentatorul szroulus, răspunzînd lui Marinel Blaj, scrie că „nu poate fi coparat cu Mircea Badea”, referința este 100% la Alin Cristea.

Ba mai adaugă formula „asasinul evanghelic de Oradea”.

Şi precizează un anumit tip de activitate pe care, cică, ar face-o acest „asasinul evanghelic de Oradea”: „platit de alte religii sa infiereze evanghelicii”.

Cînd comentatorul szromulus se trezește să scrie AZI„acel comentariu nu facea referire la nici o persoana fizica concreta, ci discutam despre diavol in sine, el infiereaza pe evanghelici”, probabil e cea mai CRETINĂ formulă pe care a scris-o în viața lui.

Diavolul… e plătit de alte religii să înfiereze evanghelicii?

Și locuiește la Oradea? :)

Evident, și comentariul Vindecătorului e la fel de cretin şi mincinos: „Atâta timp cât comentariul tău nu era adresat cuiva anume, mă întreb, retoric, cât de imbecil poţi fi să te revendici pe post de “adrisant”? Cât… ACUL de mare! :)”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: