Anunț pentru pastorii / participanții la Congresul Bisericilor Baptiste – Oradea, 28-29 mai 2015

Voi încerca ca după ora 09.00, cînd începe înregistrarea participanților, să fiu în zona Bisericii Baptiste Emanuel, dacă vor fi doritori să facă poză cu Biserica Emanuel în fundal.

De mai mulți ani, adun imagini (și informații de tot felul) despre evanghelicii români – biserici, evenimente, pastori, formații muzicale etc., pentru Fototeca România Evanghelică.

Așadar, prezența mea în zonă este în acest scop, la fel ca și la înmormîntarea lui Nicolae Gheorghiță sau la Fesivalul Soli Deo Gloria (și alte zeci de evenimente), într-o continuitate a exercițiului acesta, de colectare de materiale despre evanghelicii români, pe care îl practic de mai mulți ani.

Din cîte știu, Alin Cristea constituie cel mai mare depozit (la vedere) de imagini din istoria baptiștilor / evanghelicilor români.

Nu am fost inspirat să iau legătura din timp cu pastori și alți participanți, să aducă niște poze mai vechi și eu să le fi pozat în timp ce ei erau ocupați cu lucrările Congresului.

Dacă îmi aduc bine aminte, în curtea Bisericii Emanuel există bănci, dacă nu voi fi pe o bancă, atunci voi fi dincoace de gardul proprietății emanueliste, pe bancă în stația de tramvai.

De asemenea, intenționez să fiu prezent și înainte de 18.30, în același scop.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: