Alte replici pe Facebook, 29-30 mai 2015

Pe pagina Facebook: Romania Evanghelica

Alin Cristea: Pastorul Viorel Iuga este noul președinte al Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România

(Au urmat felicitari din partea unora.)

Alin Cristea: Va rog adresati-i domnului Iuga felicitari pe contul dumnealui. AICI nu ma ocup cu astfel de chestiuni subiective. Din cite imi dau seama, e cea mai proasta alegere. Dar nici celelalte doua variante nu erau de bagat in seama prea mult. Asadar, schimbarea sefului, bucuria prostului. Pina si faptul ca nu stim prea multe despre ce se intimpla e un semn RAU al situatiei cenusii din bisericile evanghelice din Romania. Ar fi culmea sa adresam patratosilor cuvinte de incurajare pentru ca au capul patrat!… Dar Romania, precum se stie, e tara tuturor posibilitatilor.

Marcel Nicoli: Dar unde e Dumnezeu daca a fost domnule vladulescu eu cind ma m intors la Bunul Dumnezeu am inteles ca este si ramane in mine tot timpul atit timp cit fac voia lui dar daca spunetii ca a fost si nu mai este va rog din tot sufletul meu sa cautatii sa va pocaitii cu toata adunarea de fratii si surorii ca fie care trebuie sa il aiba pe Duhulsfint in ei si atunci Dumnezeu va fii acolo nu va bazatii doar pe un frate sau altul sper si nadajduiesc in bunul Dumnezeu sa va Binecuvinteze si sa va cerceteze inimile voastre fitii Binecuvintatii de Bunul Dumnezeu

Cristian Ciobanu: va rog in numele Domnului Isus vorbiti direct cu persoanele in cauza sau pe privat nu public.Va multumesc de intelegere si Dumnezeu sa va binecuvinteze

Alin Cristea: Nu agreez interventia lui Cristian Ciobanu. Nu agreez nici expresia „va multumesc de intelegere”. Nu sint de acord nici cu ideea ca daca avem ceva cu cineva sa mergem sa vorbim cu persoanele in cauza. De multe ori lucrul acesta este imposibil. Daca am ceva cu Bush doara nu ma duc in America. Cristian Ciobanu face o URIASA confuzie intre o chestiune importanta (pe care tocmai cei care o propovaduiesc nu o respecta) si alta chestiune importanta, legata de persoanele PUBLICE.

Dana Babuta: Fiti binecuvantat de Domnul cu multa intelepciune in aceasta lucrare si responsabilitate noua

Vladulescu Nicu Vali Darius: Dumnezeu a fost an mijlocul adunări Emanuil din Oradea mulțumim pentru ospitalitate a si ordinea an organizare a fost minunat Domnu sa va binecuvânteze pe toti

Alin Cristea: Sint de 20 de ani in Oradea, dar niciodata nu mi-a trecut prin cap cuvintul minunat la ceva legat de Biserica Emanuel. Dimpotriva, m-astept la cele mai neplacute surprize din partea liderilor emanuelisti si grupul lor – satelit de interese.

Gabriela Paduraru: Sa fiti binecuvantat de Domnul frate Iuga…multa putere in toate !!!

Alin Cristea: Am solicitat ca felicitarile sa i le adresati domnului Iuga, nu sa le aruncati pe pagina mea, care nu se ocupa de asa ceva. Ba chiar dimpotriva, mi-a devenit clar inca de dimineata ca va trebui sa-l adaug (mai ales) si pe domnul Viorel Iuga pe lista mea de monitorizare si observatii critice PUBLICE.

Stefania Camelia Horvath: Ma bucur tare!!!

Alin Cristea: Pentru ce?????

Ce competente are Viorel Iuga pentru a fi presedintele unei institutii la nivel national?

De ce sa ne bucuram pentru faptul ca acest Congres a fost pervertit de manipularile lui Paul Negrut?

Un congres care nu a fost convocat in mod statutar – Art 100, aliniatul 5 prevede ca sa fie convocat congresul cu cel putin 30 de zile inainte IN SCRIS tuturor bisericilor baptiste cu personalitate juridica. Ori, intilnirea care a stabilit data, ora, locul, tema si ordinea de zi a avut loc in 28 aprilie.

Nu va da nimic de gindit faptul ca nu exista un site al evenimentului? Ca informatiile circula cu intirziere? Ca pozele le avem de la unii si altii, nu pe cale oficiala?

ASA au loc congresele / conventiile si in Statele Unite?

Radu Marion: Un om serios.Domnul Iisus sa il binecuvinteze amin

Alin Cristea: Eu nu am habar de ce ar trebui sa cred ca Viorel Iuga e un om serios.

In curind voi scrie un articol despre gafele lui Viorel Iuga.

Radu Marion: Sunt si oamenii rai care nu il apreciaza ..dar Domnul este cu el ..Slava Domnului Iisus ptr el amin

Alin Cristea: 1) Care oamenii rai care nu il apreciaza? Daca sint oameni BUNI care nu il apreciaza? Eu nu stiu de ce ar trebui sa-l apreciez. 2) De unde stim ca Domnul este cu el? Pentru ca a ajuns presedinte?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: