Replici pe Facebook – 30 mai 2015

Pe pagina Facebook: Romania Evanghelica

Alin Cristea: Noul presedinte al baptistilor romani isi incepe mandatul cu versuri de tot cacatul.

https://romaniaevanghelica.wordpress.com/2015/05/30/antipoetice-5

Miriam Candrianu: Foarte matur din partea dumneavoastră sa aruncati asa cuvinte la adresa unui om care doar a asezat pe hârtie niste versuri asezate de Domnul in inima lui, cred ca mai bine ati folosi timpul asta pe care il irositi aruncând cu cuvinte de ocara asupra unui om care isi face slujba in care a fost pus de Domnul si asupra unei instituții care isi are rolul de administra bunul mers al lucrurilor, cred ca mai bine ati folosi timpul asta sa va rugati Domnului pentru intelepciune!

MedrEa Ruth: în schimb toți au ”harul” de a vedea bârna din ochiul celuilalt…

Alin Cristea: Miriam Candrianu, este FOARTE MATUR din partea mea ca am scris DOAR atit!… (Azi, ca n-or fi intrat zilele in sac)… Imatur e cind apar astfel de comentarii imature, cel putin prin faptul ca persoanele care s-au NIMERIT sa le faca nu prea stiu cu cine vorbesc… Pai Alin Cristea e cunoscut pentru formule mult mai severe… Asadar, rugati-va cit vreti, ca vad ca tot cam timpiti si aroganti sint pocaitii!… Cit despre institutie, VALEA!… Ca incep sa ma zburlesc… Informati-va mai intii, nu inghiti hapul!

Alin Cristea: Ar trebui sa stiti, de exemplu, ca Alin Cristea a scris, in mai multe rinduri, ca nu intentioneaza sa polemizeze pe Facebook cu umanoizi sub 30 de ani!… Asa ca, dupa ce cititi replica mea, cu minutele voastre sa va dezprieteniti de mine si cautati alte victime ale limbutiei voastre. Greenhorn!

Alin Cristea: MedrEa Ruth, AICI nu e vorba de birna, nici de ochiul CELUILALT! Nu ma mai deranja cu timpenii! 5 ani.

Alin Cristea: Eu sint o institutie, asa au zis citeva persoane cu ani in urma, daca intelegeti ce au vrut sa zica atunci cind au spus ca Alin Cristea e o institutie. Diferenta e ca institutia Rotunjimii mele functioneaza la parametri normali, daca nu cumva motoarele duduie si mai zdravan, pe cind institutia baptistilor gifiie… Iarasi, daca intelegeti chestiunea…

Alin Cristea: Poeticul are regulile lui, dupa cum universul muzical are regulile lui, nu e de ajuns ca cineva sa creada ca Dumnezeu a asezat niste versuri in inima lui ca sa le si lanseze in spatiul public… Daca Dumnezeu i-o fi asezat in inima lui Viorel Iuga IDEEA de a fi dependent de har, sa vedem daca e… Eu nu sint convins deocamdata ca Dumnezeu l-a pus in pozitia de presedinte… Dar sint convins ca omul asta e habarnist in ceea ce priveste ce inseamna POEZIA, daca vine cu asa cacat in spatiul public. La fel, si daca ne referim doar la gestul sau (politic?), e de toata jena…

Miriam Candrianu: imi cer scuze ca m-am coborat la nivelul institutiei Alin Cristea , la lipsa ei de bun simt si am avut ocazia sa vad apogeul sau de frustare!

Alin Cristea: Astea nu sint… scuze! Asta e infatuare! Prostie, pe romaneste spus!

Alin Cristea: Transmise la ora… 23.00?!

Miriam Candrianu: scuzele imi erau adresate mie! la Ora 23

Alin Cristea: No, atunci cauta-te pe tine si scuteste-ne de ineptii AICI.

Miriam Candrianu: evident aveti probleme mari , am sa ma rog pentru dumneavoastra!

Alin Cristea: Doamne fereste! De atitea ori am zis ca nu vreau sa se roage pentru mine pocaitii timpiti si aroganti! Cei care au facut-o pina acum sa o faca si in continuare. Dar nu si cei care, nefacind fata unei confruntari publice, nu gasesc altceva de facut decit sa foloseasca injuraturi pocaiesti (God Bless You) sau, cica, sa se roage pentru mine. Prefer mai degraba pe vamesii onesti care se roaga pentru ei insisi. S-ar putea ca intr-o zi sa am nevoie ca un astfel de om sa se roage pentru mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: