Călătorind de la răsărit la apus (4)

calatorind-de-la-rasarit-la-apus-180

Călătorind de la răsărit la apus – Ravi Zacharias, R.S.B. Sawyer, Newordpress, Arad, 2013, 248 p.

“Multora viaţa le rezervă momente de maximă disperare. Sunt convins că singurul motiv care le stăvilește impulsurile este teama de necunoscut. De aceea, în principiu, există un singur motiv pentru care pomenesc experiența mea în predici sau cuvântări. De cele mai multe ori există între ascultătorii mei cineva care mărturisește că s-a luptat cu gândul de a-și lua viața și nu-mi doresc nimic mai mult decât să-i pot oferi acelei persoane speranța pe care am primit-o și eu în dar – speranță pe care numai Isus o poate da.

Când am părăsit spitalul, împreună cu mama, îmi era cât se poate de limpede în minte că luasem decizia de a deveni al lui Cristos. A fost cea mai impresionantă și mai nobilă dintre toate hotărârile pe care le luasem vreodată. De acum, viața mea Îi aparținea lui Isus Cristos. El îmi ascultase rugăciunea. Simțeam cum aveam în mine ceva cu totul nou – un fior nou, un sens nou, o speranță nouă, un nou Ravi Zacharias! Nu aveam nicio îndoială că este așa și aveam de gând să sondez cu tenacitate semnificația acestei noi vieți. Pentru mine nu mai exista drum înapoi!

Cu toate că încercasem să-mi pun capăt zilelor, știam acum că viața mea luase o turnură diferită, spectaculoasă. Decizia mea era însoțită de un element supranatural, dar atunci încă nu eram capabil să îl înțeleg în detaliu. Știu sigur că eu singur nu aș fi fost în stare să produc schimbarea aceasta în viața mea. Pur și simplu îmi lipsea voința de a cauza o astfel de transformare; dovedisem acest lucru de nenumărate ori. Știam însă că în versetele acelea din Evanghelia lui Ioan, Isus părea că vorbește despre o făptură nouă și un alt fel de credință, de gândire, de acțiune, complet diferit de cele în baza cărora se derulase viața mea până la momentul acela. Pe inima mea fuseseră săpate cu slove de foc scop și transformare.” (p. 113)

Publicitate

Un răspuns to “Călătorind de la răsărit la apus (4)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: