Bă, mare nesimțit Viorel Codreanu, numele meu nu e Alin, ci Alin Cristea!

barthimeu.wordpress.com/2015/08/12/firimituri-agramaticale-omisiuni-ortografice-papagalicesti

Unul dintre reflexele bădărane (nu stilistice) ale pocăiților (tîmpiți și aroganți) în spațiul public este să menționeze numele preopinenților cît mai frivol. Au fost persoane care au ținut să-mi scrie prenumele și numele cu inițiale MICI, ba chiar să menționeze apăsat că îmi scriu numele cu inițiale MICI… :)

De mulți ani, cel puțin de pe vremea listei de discuții Masa Rotundă, din 2006, insist asupra faptului că, atunci cînd menționăm o persoană în spațiul public, ar trebui să o facem prin prenume și nume. În afară de cazurile în care se folosește o anumită stilistică: Pătrățosu, Rotundu, Vindecătoru, Barthimeu etc.

Conform acestui principiu, în articolul Atenție la dezinformările de pe blogul lui Barthimeu – 11 august 2015, l-am menționat pe Marinel Blaj de 18 ori prin prenume și nume și pe Rodica Boțan de 6 ori prin prenume și nume.

În postarea menționată la început, și Barthimeu procedează precum alți pocăiți nătăfleți, care nu știu să se comporte în spațiul public (cînd e vorba de polemică) și, după ce zice ” tovarășu’ papagal, luați aminte”, ajunge la „stimabile”, apoi la „Alinuș mamă”… :))))

AȘA pocăiții (tîmpiți și aroganți) nu vor putea face față în spațiul public.

Cum am precizat în repetate rînduri, eu mă ocup de FENOMENE din spațiul evanghelic românesc. Nu sînt interesat de certuri de-astea sterile, pe care le cultivă cei precum Rodica Boțan, Marinel Blaj, Barthimeu, luînd lucrurile ÎN MOD PERSONAL.

Această postare e în serie cu alte postări cu titlu recognoscibil, nefiind o chestiune între mine şi Barthimeu, ci indică un FENOMEN din spaţiul evanghelic românesc.

Bă, mare nesimțit Nicolae Rădoi, numele meu nu e Alin, ci Alin Cristea!
Bă, mare nesimțit Marinel Blaj, numele meu nu e Alin, ci Alin Cristea!
Bă, mare nesimțit Paul Dan, numele meu nu e Alin, ci Alin Cristea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: