Iar a mușcat-o chiorul Barthimeu… (09.09.2015)

barthimeu-9sep2015

barthimeu.wordpress.com/2015/08/12/firimituri-agramaticale-omisiuni-ortografice-papagalicesti/#comment-1637

Probabil chiorul Barthimeu nu a făcut efortul să observe că AȘA se intitulează rubrica mea pe YouTube (și pe blogul România Evanghelică și pe Facebook) – 4 septembrie 2015, 26 mai 2015, 28 octombrie 2014.

ACEST titlu face trimitere la CELEBRA emisiune zilnică la TVR 1, din 1997-1999, a lui George Pruteanu despre… folosirea corectă a limbii române. :)

Emisiunea se numea Doar o vorbă săț-i mai spun. :)

Aşadar, nu e vorba de nici o eroare de scriere a mea, ci e vorba de un titlu inspirat folosit AŞA în mod INTENŢIONAT!… :)

Ahtiat fiind să-mi găsească cît mai multe greșeli de scriere (de parcă faptul că Y are greșeli de scriere scuză în vreun fel că X are greșeli de scriere, darămite pocăiţii de la A la Z!), chiorul Barthimeu a mușscat-o iar… :)

Zic „IAR”, pentru că îmi aduc aminte cum chiorul Barthimeu a mai zis încă una gogonată, cînd a amintit undeva că i-am menționat un link… cu roșu! :))))

Păi eu nu îl menționasem cu roșu, ci doar pusesem comanda de funcționare a linkului. Însă UNELE linkuri apar albastre, iar altele roșii. DE CE?… Pentru că au fost vizitate de curînd… :)))) (din cîte îmi dau seama…)

Desigur, nu văd cum chiorul Barthimeu își poate depăși ‘RECORDUL’ din zilele trecute, cu ‘excepționala’ postare intitulată „Papagalul spurcăciune”. Nu căutați postarea, că a retras-o la scurt timp… :)

În centrul „capodoperei” barthimene stătea următorul pasaj ‘superb’:

„Acest papagal împelițat, față de care nu avem nici o rezervă să credem că e „brațul întins” (nu doar în spațiu, dar și în timp) al serviciilor neo/cripto-securisto/comuniste (uitați-vă pe cine avansează, pe cine resuscitează, cu ce bloguri se asociază, ce metode neo-securiste de manipulare-dezinformare folosește, subiect asupra căruia trebuie să revenim pînă nu e prea tîrziu)…

Această cîrtiță infiltrată la rădăcina mișcării evanghelice, cu scopul vădit de-a o compromite…”

Şi nici nu a trecut un an de cînd un alt idiot scria despre, vă vine să credeţi sau nu, ACELAŞI Alin Cristea:

„Asasinul evanghelic de Oradea este susţinut de forţe obscure, ezoterice şi plătit de alte religii să înfiereze evanghelicii.”

Replica mea publică pentru căcaturile chiorului Barthimeu însă există în continuare:

Da’ cît de proști pot fi pocăiții?!… – Cazul Viorel Codreanu (chiorul Barthimeu)

De asemenea, chiorul Barthimeu a mai retras o postare, dacă nu mă înșel, scurtă, de la sfîrșitul lunii august parcă…

Dar la ce COZONAC v-am prezentat acum, nu mai acord atenție unei astfel de firimituri… :)

Un detaliu merită observat – comentatorii de serviciu pe blogul chiorului Barthimeu sînt alți doi guguștiuci, zăpăciţii Marinel Blaj și Rodica Boțan. :)

Acest trio ar fi putut, pe vremuri, să facă parte din flancul haitei pătrăţoşilor… :)

Ce vremuri… :)

Cei trei cîinoși nu reprezintă, pentru mine, cel care m-am descurcat cu TOATĂ haita lui Marius Cruceru, decît niște exerciții de rutină, ORICINE poate observa lesne că le demasc rapid minciunile și dezinformările, iar pe de altă parte sînt FOARTE activ cu chestiuni de interes general pentru evanghelicii români, atît pe blogul România Evanghelică (40.000 de postări), cît și pe Facebook.

De asemenea, în ultimele luni am coordonat 3 numere ale revistei electronice România Evanghelică și am definitivat manuscrisul pentru o scurtă istorie a evanghelicilor din România.

Nu am nici cea mai mică intenție de a renunța la procedurile consacrate, prin care demasc şi subminez FENOMENE ignobile din blogosfera evanghelică, de pe Facebook, de pe Internet, din mediul confesional evanghelic românesc.

Un răspuns to “Iar a mușcat-o chiorul Barthimeu… (09.09.2015)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: