Un comentariu pe Facebook – 9 septembrie 2015

It doesn’t matter who you are, where you come from. The ability to triumph begins with you. Always. – Oprah Winfrey

Perspectiva crestina este exact pe dos – daca vrei sa dai gres, atunci incepe cu tine. Daca vrei sa NU dai gres, incepe cu Dumnezeu.

Eclesiastul 12:13 – Sa ascultam dar incheierea tuturor invataturilor: Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui. Aceasta este datoria oricarui om.

Intr-una dintre predici la penitenciarul din Oradea, le-am spus detinutilor ca a fi barbat ASTA inseamna – sa recunosti ca depinzi de Dumnezeu. IN TOATE!

Adaug acum: A fi barbat nu inseamna sa ai penis, nu inseamna sa stii sa farmeci un grup de umanoide, nu inseamna sa stii sa iei decizii, nu inseamna sa fii violent, nu inseamna sa fii animal politic, nu inseamna sa poti sa-ti intretii familia (poetii cum dracu sa si-o intretina?).

A fi barbat inseamna a-ti recunoaste limitele ONTOLOGICE, teologice si teleologice, dar si a simti fiorul divinitatii strabatindu-ti fiinta cind cugeti la istoria rascumpararii realizata de Dumnezeu, la SEMNELE legamintelor divine cu omenirea (semnul curcubeului, semnul in penisul evreiesc, semnul lui Iona).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: