Interviu cu Moise Lucaci – Pași, Nr. 22, Decembrie 2007

moise-ardelean-2007

– Avem, e drept, câteva posturi de radio și televiziune, dar ideal ar fi să avem un post național, post care să ajungă în toată țara. Avem, deocamdată, promisiuni din partea celor care sponsorizează posturile de televiziune, că vor face în așa fel încât să existe un astfel de post național. Acesta ar fi extraordinar de bine venit. După cum bine știți, noi încă nu avem nici măcar un site al cultului. Am început deja lucrul la acest site, care va fi împărțit pe departamentele pe care Cultul le are în cadrul sistemului de organizare.

– Ar trebui să avem în Cultul Penticostal un regulament de ordine interioară, pe care noi nu îl avem, deocamdată. Însă, regulamentul îl vom face trepat, ala cum am făcut cu problemele de până acum.

– În legătură cu spălarea picioarelor și alte astfel de diferențe, voi știți bine că au fost două grupări penticostale care s-au unit și care s-au acceptat unele pe altele și care au spus: „Noi nu vă contrazicem pe voi că facem spălarea, iar voi să nu ne loviți pe noi că nu o facem.” De fapt, această problemă nici nu ştiu dacă ar trebui să o băgăm la doctrină. Aici este o problemă de convingere, unii o fac şi alţii nu o fac.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: