Necenzurat (10)

necenzurat-180

Necenzurat. 39 de întrebări despre sex la care părinţii tăi speră să nu fie nevoiţi să-ți răspundă – Josh McDowell, Erin Davis, Editura Scriptum, Oradea, 2015, 194 p.

„Fetele cad în păcatul sexual din cauza dorinței lor adânci de a experimenta dragostea. S-ar putea să fii tentată să faci sex cu prietenul tău pe considerentul că acest act vă va apropia și va pecetlui angajamentul lui față de tine. Probabil că în spatele ușilor închise ai acceptat anumite compromisuri doar ca să ți se spună că ești adorată. Ascultă-mă: Dumnezeul universului ți-a arătat deja o imensă dragoste pe care nu o vei putea să o experimentezi într-o relație umană.

Tu meriți să aștepți pentru că ești fiica prețioasă a Împăratului împăraților. Sexul merită amânat pentru că el poate fi experimentat pe deplin doar într-o relație de angajament total pe care o găsești doar în căsătorie.” (p. 136)

„Nu este o sarcină ușoară să fii chemat la puritate când ești bombardat din toate părțile de sex. Dar în esență: Puritatea este dovada că ești un bărbat adevărat. Un adevărat bărbat nu face ceea ce fac toți ceilalți. Adevărații bărbați vor lua decizia de a proteja oamenii la care țin.” (p. 138)

josh-mcdowell-carti

Un răspuns to “Necenzurat (10)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: