Cristi Țepeș – Înmormîntare

cristi-tepes

Marius Silveșan, Cristi Țepeș, Cristi Pavel – București, 5 aprilie 2013

Octavian Baban: Un om sensibil, un soţ iubitor, un tată plin de grijă pentru copiii lui, un prieten credincios, un creştin profund.

Dorin Dobrincu: Un om de o energie debordantă, cu o credință puternică, pe care nu a încetat să o vestească și să o apere într-o lume care altfel nu-i agreează pe apologeți.

Marius Cruceru: Cristi era o rază de lumină între noi toți ceilalți încruntați, era un zîmbet între grimasele noastre, era singurul bărbat dintre prietenii noștri care și-a păstrat zîmbetul de dinainte de 10 ani.

Petru Lascău: Îmi va lipsi vocea aceea blândă și prietenoasă, care nu putea lăsa să treacă două sau trei fraze fără să adauge; ”dragule!”. Te asigura de dragostea și prețuirea lui și te făcea să te simți nu numai bine, dar și prețios și important. Era gata să dăruiască din tot ce avea el, comorile adunate de el din anii mulți de experiență în televiziune, din meandrele politicii românești, din viața spirituală a țării, din noutățile editoriale, din cărțile pe cere le citea.

Funeraliile vor avea loc miercuri, 16 decembrie 2015, la ora 12.00, la Biserica Baptistă Buna Vestire din IAȘI, continuînd apoi la cimitir.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: