Sancțiune pentru Toni Berbece / Profides

Pe contul Facebok Tony Berbece, solistul formaţiei Profides – care poartă de ceva vreme în spaţiul public o pălărie prea mare pentru căpşorul lui – a postat în 11 ianuarie 2016 o imagine în care apare alături de Mihai Gâdea, una dintre figurile sinistre din istoria postdecembristă a României, pe care Andrei Pleșu, bunăoară, îl cataloga a fi „…un băiat nervoşel şi sentimental deopotrivă, pendulînd între scîncet umed şi furie răcnită. O obrăznicătură cu veleităţi inchizitoriale.”, iar pe Antena 3 o cataloga a fi „…de o „maleabilitate” ameţitoare. Atleţii ei n-au scrupulul consecvenţei, al coerenţei logice, al unor principii cît de cît constrîngătoare.”

Avînd în vedere această asociere cel puțin de prost gust, dacă nu de o idioțenie „romantică”, institui sancțiune pentru Toni Berbece / Profides pînă în 3 decembrie 2016 (ziua fetiței mele).

Dacă Toni Berbece retrage fotografia, cît mai repede, și își exprimă regrete publice pentru această gafă (pentru o figură publică din mediul confesional evanghelic românesc), voi reduce sancțiunea la jumătate, pînă în 6 iulie (ziua mea).

Sancțiunile pe care le-am instituit anul trecut au indicat clar direcția pe care mă situez, iar continuarea seriei de sancțiuni la începutul anului 2016 indică clar intențiile mele de a practica acțiuni specifice în calitate de Mogul al blogosferei evanghelice.

Pe piața Internetului evanghelic intenționez să am în continuare o contribuție consistentă la echilibrarea eșichierului pe care evoluează pionii și nebunii evanghelici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: