Replici de Berbece pe Facebook

După ce am semnalat pe pagina Facebook „România Evanghelică” postarea Sancțiune pentru Toni Berbece / Profides, am fost contactat în Inbox:

Gabriela Mindruta Berbece: Eu stiu un lucru, pentru fiecare cuvânt rostit vom da socoteala! Nu stiu cine sunteți dvs, de va permiteți sa faceti altfel de afirmații. Din punctul meu de vedere, nu sunteți un exemplul bun de urmat si v-as recomanda sa nu mai faceti afirmații vis-a-vis de Toni Berbece. Poate ca ar fi mai bine sa priviți in propria ograda! Va multumesc pentru înțelegere.

Alin Cristea: Foarte rau ca nu stii cine sint. Pune mine si informeza-te INAINTE de a afirma cu nonsalanta ca nu stii… De ce ar conta punctul tau de vedere?… Nu conteaza, ca nu ai adus argumente sau contraargumente. ai dovedit doar aceeasi minte ingusta pe care o au pocaitii timpiti si aroganti in spatiul public pe internet.

Gabriela Mindruta Berbece: Daca aveți o problema cu oamenii care il iubesc pe Dumnezeu, pocăiți-va! A nu jigni, nu înseamnă sa fii îngust la minte ci mai de graba inteligent! Este usor sa arunci cu cuvinte murdare, mai greu este sa te abții! Va rog sa nu imi mai scrieți! Părerea dvs este nula pt mine! Va multumesc

Alin Cristea: Da ce, eu ti-am scris? TU mi-ai scris! Ce cauti pe Internet la ora 1 noaptea?

Ultimul comentariu nu a fost trimis, probabil că am fost blocat.

Aşa că am intrat de pe un alt cont şi i l-am lăsat la Mesaj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: