Chuck Colson: Biserica trebuie să-și depășească această concepție „noi nu facem politică”. Aceasta este o scuză. Trebuie să înțeleagă că a depune mărturie despre sanctitatea vieții, familia tradițională și libertatea religioasă nu este o chestiune politică – este una profund morală. Are de a face cu cine sîntem ca biserică și relația noastră cu contextul cultural.

The church needs to get over this business that “we can’t get involved in politics.” That’s an excuse. It needs to understand that bearing witness about the sanctity of life, the traditional family and religious liberty isn’t political – it’s profoundly moral. It’s about who we are as a church and our relationship to the rest of the culture.

http://www.christianpost.com/news/a-petition-of-christian-conscience-43433

Un răspuns to “Chuck Colson: Biserica trebuie să-și depășească această concepție „noi nu facem politică”. Aceasta este o scuză. Trebuie să înțeleagă că a depune mărturie despre sanctitatea vieții, familia tradițională și libertatea religioasă nu este o chestiune politică – este una profund morală. Are de a face cu cine sîntem ca biserică și relația noastră cu contextul cultural.”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: