Simplifică (1)

simplifica

Simplifică: zece practici pentru detoxificarea sufletului – Bill Hybels, Editura Scriptum, Oradea, 334 p.

“Pot să-ți dau numeroase exemple de prieteni care au renunțat la slujbe profitabile financiar și au acceptat ocupații mai slab remunerate, însă care le aduc satisfacții mai mari. Avem multe astfel de exemple chiar printre membrii personalului nostru la Willow. Acum lucrez alături de un prieten care și-a vândut o casă de dimensiunea unui copac și s-a mutat cu familia într-o casă închiriată din apropierea campusului. A renunțat la o afacere foarte bănoasă pentru a urma cursurile seminarului, și familia lui îl ajută să asculte de șoapta lui Dumnezeu de a urma o carieră ce îl va revitaliza într-o măsură în care slujba lui potentă financiar n-a reușit să-i umple vadra.

Când întâlnesc oameni care sunt împliniți în mod consecvent, descopăr adesea că aceștia sunt satisfăcuți cu ceea ce fac din punct de vedere vocațional. Dumnezeu, în dragostea Lui pentru tine, crea ca slujba ta să te umple cu energie, nu să te epuizeze. Poți să te încrezi în El în această privință: în înțelepciunea Lui, El va lucra la momentul potrivit.” (p. 31-32)

Bill Hybels este pastor fondator și senior al Willow Creek Community Church din South Barrington, Illinois, una dintre cele mai influente biserici din America de Nord. De asemenea, este autorul a peste douăzeci de cărți de succes.

Este președintele bordului Willow Creek Association, o organizație nonprofit care echipează și ajută mai mult de 15.000 de biserici creștine din 90 de denominații. În fiecare an, organizează Summitul Global de Conducere (GLS), cel mai mare evenimet pentru lideri la nivel mondial pentru instruirea a 190.000 de lideri din 105 țări.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: