Fă o donaţie de 49 lei / dolari pentru Alin Cristea

Cu voia lui Dumnezeu, luna aceasta am împlinit 49 de ani şi blogul România Evanghelică a ajuns la 49.000 de postări.

Invit, pe cei ce doresc (anul acesta?), să facă o donaţie de 49 lei / dolari pentru a susține activitatea mea pe Internet.

Vezi: Alin Cristea pe Internet (01.06.2016)

Cum am menționat cu alte ocazii, întreaga mea activitate publică din ultimii ani (locuiesc în chirie de 3 ani și jumătate, fără a avea un venit lunar) a fost posibilă prin donațiile primite (uneori în cel mai misterios mod) și prin diverse ajutoare – haine, pantofi, cărți, mîncare.

Dumnezeu n-a îngăduit să am în prezent datorii mai mari decît aveam acum 1 an sau acum 2 ani – 1.000 dolari.

Blogul România Evanghelică este locomotiva care a tras celelalte bloguri şi proiecte (pe Facebook) pe care le-am derulat în spațiul public în ultimii 8 ani. A sosit vremea să o scot la pensie și să înnoiesc divizia de bloguri cu o nouă locomotivă (care va folosi din plin depozitul de 49.000 de postări). :)

Anul acesta am crescut dinamica postărilor şi comentariilor pe Facebook. Este o parte importantă a activităţii mele zilnice, dar nu pot prezenta statistici concrete precum în cazul blogului România Evanghelică.

De mai multe ori am afirmat că orice biserică mare sau fundație dinamică ar trebui să aibă un om, angajat sau voluntar, numai pentru Facebook.

Numele Alin Cristea este asociat cu blogosfera evanghelică și cu jurnalismul evanghelic independent (am editat de-a lungul anilor 3 reviste electronice – Confesionala, Perspective, România Evanghelică, în care au scris peste 100 de evangelici români).

Cînd spun jurnalism evanghelic independent, mă refer la faptul că nu sînt înregimentat religios, politic, financiar sau în vreun alt fel.

Această situație mi-a conferit avantaje și dezavantaje.

Consider activitatea mea publică a fi de o importanță strategică pentru mediul confesional evanghelic românesc din secolul XXI.

Printre altele, am oferit cîte 10 citate din peste 100 de cărți și grupaje de fotografii de la peste 100 de evenimente din mediul evanghelic.

Pe lîngă activitatea legată de cultura evanghelică, de peste 13 ani ofer informații de cultură artistică, religioasă, politică, financiară, medicală etc.

Cred că am oferit suficiente informaţii pentru a motiva pe cineva, persoană sau instituţie, să contribuie cu o donaţie de 49 lei / dolari.

Alin Cristea, 49 de ani, Oradea

Vodafone (0722-205367) – UPDATE: 0723-014345 (din 6 iulie 2017)

Facebook: http://www.facebook.com/alin.cristea.9

Despre: https://romaniaevanghelica.wordpress.com/alin-cristea

Referințe: http://asociatiathymos.wordpress.com/referinte

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: